Ξανά για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων

ΧΙΟΣ : Ειλικρινά για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που αφορά την ασφάλεια του τόπου που ζω δεν έχω όρεξη να έλθω σε καμιά αντιπαράθεση ούτε με τον Δήμο , ούτε με τη Περιφέρεια , ούτε και με οποιονδήποτε άρχοντα του τόπου.Με ενδιαφέρει Η ΛΥΣΗ και όχι η αντιπαράθεση.
Ομως μου προκαλεί έκπληξη η δήλωση του κυρίου Δημάρχου που δήλωσε αναρμόδιος και ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύση!!!
Πώς μπορεί να δηλώνει αναρμόδιος σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα ασφαλείας και που αφορά τους πολίτες που διοικεί?
Μεγάλη έκπληξη μου προκάλεσε και η δήλωση του κυρίου Μανδάλα ( πολιτική προστασία Δήμου ) που δήλωσε οτι οι Καρδαμυλίτες διώχνουν το κλιμάκιο !!!!!! Ουδέν ψευδέστερο. Ναι το κλιμάκιο ενοχλεί 2 εποχιακούς συγχωριανούς όμως ποτέ δεν ζήτησαν να φύγει το κλιμάκιο από τα Καρδάμυλα.
Πάνω σε αυτό το θέμα βρέθηκε και μια χωριανή μας που έκανε μια απαράδεκτη δήλωση.
Με συγκίνησε η κραυγή αγωνίας του παρέδρου Καρδαμύλων κυρίου Βασιλάκη που είπε τα πράγματα ως έχουν.
Δυστυχώς κύριοι αρμόδιοι πρέπει να σας πω ότι ενώ γνωρίζατε ότι κλείνει το κλιμάκιο λόγω της ακαταλληλότητας της αίθουσας δεν κάνατε τίποτα και θα μας φέρνατε τον Οκτώβρη προ τετελεσμένου γεγονότος. Όπως με το θέατρο.
Δυστυχώς το μάθαμε από εκεί που δεν το περιμένατε.
Και κάτι ακόμα . Μην φανεί κανένας Λουδοβίκος με μεσοβέζικη λύση διότι θα μας βρει απέναντι. Το θέμα πρέπει να λυθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
Κάνω έκκληση αφήνοντας την αντιπαράθεση στην άκρη.
Κάνω έκκληση αγωνίας για τον τόπο μου και γενικά για ολη την Βόρεια Χίο την οποία έχετε εγκαταλείψει και εγκαταλείπετε συνεχώς.
Ακολουθείστε τις προτάσεις που κατέθεσε η Πυροσβεστική. Ξεκινείστε τώρα την κατασκευή ενός κλιμακίου με σύγχρονες προδιαγραφές στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας η Αγίας Τριάδος και το θέμα να λήξει.
Εάν φύγει το κλιμάκιο…

Latest..

Γιάννης Σπιλάνης: Κυβερνητικοί προεκλογικοί μονόλογοι χωρίς δεσμεύσεις και με την Αυτοδιοίκηση σιωπηλή

ΙΚΑΡΙΑ: Πολλαπλασιάζονται οι κυβερνητικές φιέστες στα νησιά μας όπου απλά επιβεβαιώνεται ότι ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε πρόθεση για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα. … [Read More...]

Απόψε ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης στην εκπομπή Όλα τριγύρω αλλάζουνε

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Δημήτρη Μπαλογιάννη «Γενέθλια», την Τρίτη 28/06/2022, ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός είναι κοντά μας, στην Ικαριακή … [Read More...]