Ξανά κλειστός ο δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω κακοκαιρίας

ΛΕΣΒΟΣ:

Κλειστός θα παραμείνει ξανά ο δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω της κακοκαιρίας, όπως ανακοίνωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης από τα δημοτικά μεγάφωνα. Όσοι κάτοικοι από Παλαιοχώρι και Μελίντα θέλουν να κινηθούν προς Πλωμάρι και αντίστροφα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά τον πάνω δρόμο. Το κλείσιμο του δρόμου με μεταλλικές μπάρες σε δυο σημεία, αποτελεί πλέον ρουτίνα κάθε φορά που έρχεται κακοκαιρία στην περιοχή μας.
Όμως αυτή η κατάσταση με διακυμάνσεις ταλαιπωρεί τον κόσμο από το 2008, από τότε έχουν σημειωθεί πολλές κατολισθήσεις κατά μήκους του οδοστρώματος λόγω των σεισμών και της φροθάς που φέρνει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες και φυσικά οι γνωστές καθιζήσεις στη θέση “Σκουπιδότοπος” κοντά στον βιολογικό. Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκε νέα ταμπέλα που ενημερώνει το κοινό ότι ο δρόμος είναι κλειστός και όσοι επιλέξουν να περάσουν το κάνουν έχοντας την ευθύνη αν συμβεί κάτι. Ο δρόμος επίσημα είναι κλειστός από το 2008.
Το κράτος Κυβερνήσεις και αυτοδιοίκηση έχουν ταλαιπωρήσει όλα αυτά τα χρόνια τους κατοίκους και επιτέλους θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για μια μόνιμη λύση του προβλήματος.

Previous articleΠροσοχή και τήρηση των μέτρων συστήνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

18 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη στη Μυτιλήνη για: Παλαιό Κολυμβητήριο, Πλαζ Τσαμάκα, Ναό Αγ. Θεράποντα

ΛΕΣΒΟΣ: Την έγκριση της Ε.Ε. για την υλοποίηση τριών σημαντικών έργων στην πόλη της Μυτιλήνης επεφύλασσε η σημερινή επίσκεψη της Αναπληρώτριας Διευθύντριας της Γενικής … [Read More...]

Δεν θα μείνει φοίνικας στη Μυτιλήνη… σαρώνει το κόκκινο σκαθάρι! Παρέμβαση από την &.Δημοκρατική Μυτιλήνη&.

ΛΕΣΒΟΣ: «Δημοκρατική Μυτιλήνη»Παράταξη πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης Τι γίνεται με την καταστροφή των φοινίκων της Μυτιλήνης από το κόκκινο σκαθάρι; Υπάρχει σχεδιασμός … [Read More...]