Ξεκίνησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου, από τα συνεργεία Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου της Κω

ΚΩΣ: Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες ο ηλεκτροφωτισμός του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην πόλη μας. Τα συνεργεία Ηλεκτροφωτισμού σε συντονισμό με το εργοτάξιο του δήμου φωτίζουν τους δρόμους δίνοντας τους άλλο άρωμα και χρώμα, ενώ οι εργασίες θα γίνουν από τα ίδια συνεργεία και στις άλλες κοινότητες του νησιού μας .
Ο πρόεδρος της κοινότητας Κωνσταντίνος Σουρασής μαζί με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σέβη Βλάχου, επόπτευσαν τις σημερινές εργασίες στην οδό Βας. Παύλου μαζί με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Σαράντη.
Η κ. Βλάχου τόνισε πως φέτος θα υλοποιηθεί η υπόσχεση του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για εορταστική μουσική στο κέντρο της πόλης δίνοντας μια Χριστουγεννιάτικη νότα στην αγορά μας που οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ο κ. Σαράντης σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι για την αγορά του νησιού να γίνονται δράσεις που αναζωογωνούν την εμπορική κίνηση και ο πρόεδρος της κοινότητας υποσχέθηκε νέες εκπλήξεις και περισσότερα φώτα σε σημεία που πέρσι δεν υπήρχαν.

Πηγή:https://www.kostv.gr

Latest..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΔΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

ΧΙΟΣ : Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της οδού Σκαραμαγκά την Τετάρτη 21-10-2020 και από την ώρα 7:30π.μ εως 14:00μμ. Η οδός θα παραμείνει κλειστή από στην … [Read More...]

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΚΟ

ΧΙΟΣ : Ερώτηση κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος αναφορικά με τις δράσεις του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για έλεγχο των ΜΚΟ. Αναλυτικά η ερώτηση: … [Read More...]