Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 18 /11/2022 η συντήρηση του αγωνιστικού συνθετικού χλοοτάπητα στο Ιστορικό Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας.

ΚΩΣ: Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από την ανάδοχο εταιρεία που είναι υπεύθυνη και για το έργο ανακατασκευής στο Δημοτικό Γήπεδο Κεφάλου.
Σήμερα γίνεται η πρώτη φάση των εργασιών και η οποία περιλαμβάνει:
1. Ανασήκωση του φυλλώματος του χλοοτάπητα ( Χτένισμα).
2. Γέμισμα με 15 τόνους καουτσούκ.
2. Στρώσιμο με ειδική βούρτσα του αγωνιστικού χώρου.
Οι συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης γίνονται για την προστασία και τη διάρκεια ζωής του χλοοτάπητα καθώς επίσης και για την ασφάλεια των αθλητών.
Το Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας, θα δοθεί ξανά προς χρήση αύριο Σάββατο 19/11/2022 για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων ποδοσφαίρου και των προπονήσεων των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Κω.
Με ιδιαίτερη τιμή,
ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ
Τμήμα αθλητισμού

Latest..

Tην συλλογή έργων τέχνης του Γιάννη Γιαννέλη – Θεοδοσιάδη γνώρισαν οι μαθητές του Λυκείου Αγιάσου

ΛΕΣΒΟΣ: Στο Παλαιό Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το Λύκειο Αγιάσου. Σκοπός της επίσκεψης των μαθητών ήταν να θαυμάσουν από κοντά τους πίνακες και έργα της … [Read More...]

Κλειστά κέντρα για τους πρόσφυγες που φτάνουν στα ελληνικά νησιά: Ένα χρόνο αργότερα, «όλοι υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας»

ΛΕΣΒΟΣ: H προσπάθεια να δουν έναν γιατρό, να λάβουν θεραπεία ινσουλίνης για τον διαβήτη, να αναζητήσουν νομικές συμβουλές πριν από τη συνέντευξη ασύλου. Όλα αυτά αποτελούν … [Read More...]