Ξεκινά το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Τουρνουά Τένις MYTILENE CUP.

ΛΕΣΒΟΣ:

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Β Αιγαίου ξεκινά το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου και τελειώνει το άλλο Σάββατο 25 με τους τελικούς.
 Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Τένις ΄’COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18΄΄,με συμμετοχές 90 κ πλέον  αθλητών κάτω των 18 ετών, από 20 χώρες , οι περισσότεροι στελέχη εθνικών ομάδων, καθώς κ η Εθνική μας ομάδα.
Οι αγώνες θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, στην Νεάπολη Μυτιλήνης, εντος κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ στην Έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου , που συνδιοργανώνει το Τουρνουά ,με την Περιφέρεια Β Αιγαίου  και το Δήμο Μυτιλήνης, υπό  την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.
Το Σάββατο 18 κ την Κυριακή 19  θα ξεκινήσουν οι αγώνες προκριματικών, και την Δευτέρα 20 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό.
Το Διεθνές Τουρνουά Τένις , που γίνεται για 12η φορά στην πόλη της Μυτιλήνης, αποτελεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός ,που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία . Η από κοινού  προσπάθεια  που καταβάλει, εδώ και πολλά χρονιά  ο Όμιλος μας, με την Περιφέρεια Β Αιγαίου κ τον Δήμο Μυτιλήνης ,έχει σαν στόχο, την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού , την τουριστική προβολή , την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς  αθλητικού  χάρτη, με την τέλεση  αγώνων  υψηλού  επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα  προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας .
Το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης θα μπορεί να προμηθευτεί τις προσκλήσεις εντελώς δωρεάν , από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου εντος κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ , απογευματινές ώρες , από το φαρμακείο  Βαλτά, κ από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών  Προδρόμου.

Latest..

(no title)

ΙΚΑΡΙΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ικαρίας καλεί σε Συγκέντρωση-Συζήτηση για την Υγεία στην Ικαρία την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στη πλατεία Αγίου Κηρύκου με ομιλητές τον Ανδρέα Ξανθό … [Read More...]

ΑΔΜΗΕ: Πού κολλάει η έγκριση του δεκαετούς προγράμματος των €2,3 δισ. για την ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων – ΒΑ Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Απόκλιση €400 εκατ. στο κόστος για τα Δωδεκάνησα δημιουργεί παλιότερη μελέτη της ΡΑΕ – Σε νέο πόρισμα προσανατολίζεται ο Ρυθμιστής Μετ΄εμποδίων εξελίσσεται η έγκριση από … [Read More...]