Ξεσπά ο Έπαρχος Λήμνου: Καμιά δημιουργία δομής, για εγκατάσταση ή φιλοξενία στο νησί.

ΛΗΜΝΟΣ:

Μετά την αποκάλυψη του Limnosreport,  ότι στο νησί θα δημιουργηθεί «Δομή φιλοξενίας» Μεταναστών,  με δεδομένη την ανησυχία των πολιτών πριν λίγη ώρα ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός τοποθετήθηκε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Τις τελευταίες μέρες έντονη είναι η ανησυχία στο νησί μας για την άφιξη Πολιτογραφημένων Ευρωπαίων Πολιτών – όπως πρέπει να αποκαλούνται οι μετανάστες – για να μην μας χαρακτηρίζουν ρατσιστές.
Πάγια θέση δική μου και της Περιφερειακής Αρχής, είναι καμιά δημιουργία δομής, για εγκατάσταση ή φιλοξενία Πολιτογραφημένων Ευρωπαίων Πολιτών στα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου .
Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από την πολιτεία ούτε προς προς τον Περιφερειάρχη, ούτε προς τον Έπαρχο της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου. Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί μία ομάδα εθελοντών που έχει τα μάτια της ανοιχτά σε κάθε περίεργη κίνηση. Κάθε πληροφορία που φτάνει σε μένα γίνεται άμεση ενημέρωση στους Προέδρους της συγκεκριμένης περιοχής και ελέγχεται για την ορθότητα της.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, πέραν από την ανακοίνωση για την πρόσληψη της ομάδας φύλαξης. Το επόμενο χρονικό διάστημα κρίνεται κρίσιμο και πρέπει όλοι να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά για το καλό των νησιών μας.
Προτρέπω τους συμπατριώτες μας που έχουν υποκύψει ή σκέφτονται να υποκύψουν στον γλυκό ήχο του χρήματος, να ξανασκεφτούν το μέλλον των νησιών και των παιδιών μας και να ανακαλέσουν τις υπογραφές τους.

Ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου
Βλάττας Λαμπρινός Άγγελος”

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]