Οδηγίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το ΕΠΑΛ Μύρινας.

ΛΗΜΝΟΣ:

Καλή σχολική χρονιά.
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 13/9 οι μαθητές/τριες του ΕΠΑΛ Μύρινας πρέπει να είναι στο σχολείο στις 9.30. Μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία μπορούν να έρθουν στο σχολείο νωρίτερα και θα παραμείνουν στο προαύλιο.
Ο αγιασμός θα γίνει στις 10:00 και οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο αμέσως μετά. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Oι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ.
Την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9. Η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.
Το αποτέλεσμα του selftest πρέπει να καταχωρείται στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ επιλέγοντας “Σχολική κάρτα για COVID-19”. H Σχολική κάρτα είτε εκτυπώνεται είτε όλα τα στοιχεία της συμπληρώνονται χειρόγραφα σε ένα χαρτί. Στη συνέχεια η Σχολική κάρτα για COVID-19 θα προσκομίζεται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), και θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Επιπλέον, τη Δευτέρα 13/9 οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό και χαρτί να σημειώσουν το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.
 Αναλυτικές οδηγίες για τα μέτρα COVID στο σύνδεσμο https://docs.google.com/document/d/1FCXO4gGeo-6n16a-e808j5X4fPyvhNB7/edit?usp=sharing&ouid=109844747653077862055&rtpof=true&sd=true 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..