ΟΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

ΧΙΟΣ :
Δυσλειτουργίες φαίνεται ότι υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο που ουσιαστικά οφείλονται σε προβληματική οργάνωση και λειτουργία του χώρου και έτσι προκαλούνται παράπονα. Μία καταγγελία λάβαμε για το ζήτημα αυτό που αφορά την παράλληλη εκγύμναση παιδιών και γονέων.
Συγκεκριμένα απαγορεύεται οι γονείς να γυμνάζονται παράλληλα με τα παιδιά τους στο Δημοτικό Στάδιο. Προφανώς για λόγους ασφαλείας, ενώ την ίδια στιγμή οι λόγοι ασφάλειας φαίνεται ότι δεν συντρέχουν όταν έφηβοι αθλούνται δίπλα σε μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με την καταγγελία του γονέα μέχρι πριν λίγο καιρό πήγαινε μαζί με το παιδί του στο Δημοτικό Στάδιο και όση ώρα γυμναζόταν το παιδί του στο σωματείο που είναι αθλητής εκείνος προπονούταν περιμετρικά του ταρτάν, χωρίς να ενοχλεί. Από τη Δευτέρα 16/1 αυτό απαγορεύτηκε, καθώς κάποιοι προπονητές διαμαρτυρήθηκαν ότι οι γονείς ενοχλούν. Την Τετάρτη 18/1 και ενώ αθλούνταν παιδιά ηλικίας 4,5 και 6 ετών σε διπλανό διάδρομο αθλούταν έφηβη αθλήτρια στην ταχύτητα με εμπόδια. Όταν αντίστοιχα διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς, το μόνο που έγινε ήταν η εν λόγω αθλήτρια να αλλάξει διάδρομο.
Προφανώς στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια τυπολατρική δυσλειτουργία στη χρήση του Δημοτικού Σταδίου και καλό είναι να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση προκειμένου και οι δημότες, που πληρώνουν δημοτικά τέλη, να χρησιμοποιούν παράλληλα με τα παιδιά τους το στάδιο.

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]