”Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί για την Περιφέρεια” δηλώνει η Τεχνική Υπηρεσία

ΙΚΑΡΙΑ: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8FM ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ.Γιώργος Βασιλείου δήλωσε πως το έργο με τις επισκευές στο Γυμνάσιο-Λύκειο του Αγίου Κηρύκου έχει ολοκληρωθεί.
Παράθεσε το ιστορικό της εμπλοκής της Περιφέρειας με την προηγούμενη Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου να είναι αντίθετη το 2018 σε ανάμειξη στο έργο του σχολείου και μετά από δική του παρέμβαση, συμφώνησε να δεσμευτεί ένα ποσό για τις εργασίες συντήρησης.
Η Περιφέρεια βρέθηκε μπροστά σε ένα κτίριο με προβλήματα από την κατασκευή του, και παρόλα αυτά για όσες εργασίες ανέλαβε ο εργολάβος μπήκαν τα καλύτερα υλικά και επισκευάστηκαν πολλά προβλήματα, με συνεχόμενες αντιδράσεις από την Διευθύντρια του Γυμνασίου.
-”Λανθασμένα η κοινή γνώμη νόμιζε πως τα χρήματα αφορούσαν για να φτιαχτεί ένα νέο σχολείο, καθώς το κονδύλι ήταν μόνο για επισκευές”
-”Η Περιφέρεια τελικά αποχώρησε από το έργο καθώς τα προβλήματα ήταν συνεχιζόμενα στο κτίριο” συνεχίζει ο κος Βασιλείου
Σε ερώτηση σχετικά με τις ενέργειες και την δουλειά του εργολάβου ο κος Βασιλείου δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις εργασίες που έκανε ο εργολάβος καθώς και με τον ίδιο, και έχει ενημερώσει σχετικά τον Δήμο για την κακή κατάσταση του σχολείου.

Σε ερώτηση σχετικά με την στατικότητα, θέμα που απασχολεί τον σύλλογο Γονέων, ο κος Βασιλείου δήλωσε αναρμόδιος για το θέμα και πως χρειάζεται συγκεκριμένος επιστήμονας να το πιστοποιήσει.
Για όλα τα παραπάνω είχε έρθει σε επικοινωνία και με τον σύλλογο των Γονέων που τους ενημέρωσε αναλυτικά.

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]