Οι νέες αντικειμενικές αξίες για την Λήμνο ..τα πρώτα συμπεράσματα…

ΛΗΜΝΟΣ:

Γραφεί ο Αντώνης Καραγιάννης,
Όπως γνωρίζετε την Δευτέρα 3/6/2021 ανακοινώθηκαν οι νέες αντικειμενικές αξίες. 
Σ΄ ότι αφορά τη Λήμνο και εν αναμονή των νέων αντικειμενικών αξιών είχαμε έγκαιρα ενημερώσει και είχαμε ζητήσει να διορθωθούν οι αδικίες και οι αστοχίες της προηγούμενης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών. Οι τελευταίες μεταβολές μάλλον έκαναν τα πράγματα χειρότερα, πολύ χειρότερα σε κάποιες περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις των χωριών Παναγιάς, Αγίας Σοφίας και Φισίνης. 
Στις περιπτώσεις αυτές αντί για βελτίωση και διόρθωση είδαμε επιπλέον επιδείνωση και νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών, με αποτέλεσμα οι αντικειμενικές αξίες των ανωτέρω χωριών να είναι μεγαλύτερες αυτών της πρωτεύουσας, της Μύρινας !!! 
Γενικά οι αντικειμενικές αξίες στη Λήμνο και στον πιο καλόπιστο δίνουν μια αίσθηση αλλοπρόσαλλου αποτελέσματος και άσχετου με  την πραγματικότητα. 
Στους περισσότερο «χαμένους» της τελευταίας ρύθμισης είναι τα χωριά Δάφνη και Ρουσοπούλι καθώς και τα χωριά Μούδρος, Πλατύ, Κορνός, Σαρδές, Θάνος και Κοντιάς. 
Αντί περαιτέρω σχολίων σας παραθέτω τους ακόλουθους πίνακες. 
Στους πίνακες 1, 2 και 3 μπορείτε να δείτε  τις αντικειμενικές αξίες τις τελευταίας δεκαετίας και τις ποσοστιαίες μεταβολές κατά χωριό με αλφαβητική σειρά. 

Στους πίνακες Α, Β και Γ μπορείτε να δείτε  τις νέες αντικειμενικές αξίες με φθίνουσα σειρά. 

Τέλος στους πίνακες των μεταβολών μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες μεταβολές 2018-2021 και τις μετά τις μεταβολές  2011-2021 με φθίνουσα ποσοστιαία μεταβολή. 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..