Οι πρώτοι υποψήφιοι του Κώστα Μουτζούρη στη Σάμο

ΛΕΣΒΟΣ:

Με δύο ακόμα δυναμικές υποψηφιότητες συνεχίζει να καταρτά το ψηφοδέλτιο του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στη Σάμο.Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε πέρα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους που ήδη υπάρχουν στην ομάδα του εντάσσονται και δυο νέα μέλη.
Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου κ. Γιάννη Καλτάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανατολικής Σάμου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη.
Ο κ. Καλτάκης έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δήμου Πυθαγορείου ενώ τώρα είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου. Είναι παντρεμένος με την εφοριακό υπάλληλο Μαρία Παξιμαδά από τον Πύργο της Σάμου και έχει δύο παιδιά τον Γιώργο, οικονομολόγο και γραμματέα της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου και την Αθανασία δικηγόρο.
Ο κ. Μαυρατζώτης έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχοντας λάβει πολλές φορές πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κόσμου σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις έχει διατελέσει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου επί θητείας Μιχάλη Αγγελόπουλου, είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου ενώ δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο του Τουρισμού.
Πρόκειται αναμφίβολα για δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες που θα αναβαθμίσουν τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» του κ. Μουτζούρη. «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]