Ομιλητής στο ετήσιο συνέδριο για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα (18-19 Φεβρουαρίου 2023) ο Μανώλης Καζαβούλης.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Το ετήσιο συνέδριο της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, το BnB Greece Conference έρχεται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά, πλήρως ανανεωμένο και μετονομάζεται σε ShortStay Greece Conference.
Το ShortStay Greece Conference θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Αρχαίου Ελαιώνα με νέα ευρύτερη θεματολογία, νέες προτάσεις και λύσεις και πιο στοχευμένες εκπαιδευτικές δράσεις. Το συνέδριο θεσμός για τη βραχυχρόνια μίσθωση θα αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά το βασικό πυλώνα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ανταλλαγής απόψεων των οικοδεσποτών στην Ελλάδα.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίσημη συγκέντρωση όσων ασχολούνται με τη διάθεση σπιτιών σε πλατφόρμες τύπου Airbnb και σίγουρα ενδιαφέρει και την Κάλυμνο αφού είναι μεγάλος ο αριθμός των ιδιοκτητών διαμερισμάτων και οικιών που δραστηριοποιούνται στο νησί στο τομέα αυτό.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής ο Καλύμνιος Μανώλης Καζαβούλης ,με τον οποίο μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενημερώνοντας όσους δραστηριοποιούνται με τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Κάλυμνο.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΖΑΒΟΥΛΗ
Ο Μανώλης Καζαβούλης για τη συμμετοχή του αυτή έκανε την παρακάτω ανάρτηση:
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα, να συμμετέχω ως ομιλητής στο μεγαλύτερο συνέδριο για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα. Άνθρωποι που μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, πολλοί εξ αυτών φίλοι πια, συγκεντρωνόμαστε με σκοπό να αναλύσουμε εξελίξεις που απασχολούν τον κλάδο μας.
Η Κάλυμνος αποτελεί ένα ιδιαίτερο πρότυπο ανάπτυξης της βραχυχρόνιας μίσθωσης και χαιρόμαστε να αποτελούμε μια δυναμική περίπτωση επιτυχούς επιχείρησης που συνεχώς αναπτύσσεται σε μεγαλύτερα μερίδια αγοράς.
Θέτουμε πάντα στο επίκεντρο την προσωποποιημένη εμπειρία του πελάτη/τουρίστα και την παράλληλη εξαιρετική συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων που διαχειριζόμαστε.
Η εταιρία μας, AEGEAN VACATION RENTALS αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης STAMA GREECE.
Από το 2019 μέχρι σήμερα, συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, μεγαλώνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την τοπική οικονομία
Ευρύτερη θεματολογία στο Συνέδριο.
Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται συνεχώς και οι προκλήσεις γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Για το λόγο αυτό η ανάγκη των οικοδεσποτών για διαρκής ενημέρωση σε θέματα θεσμικά, νομικά, τεχνολογικά, operations, marketing, κ.ά, είναι πιο αυξημένες και πιο απαραίτητες από ποτέ. Από την πρώτη κιόλας χρονιά, ο στόχος του συνεδρίου είναι να βρίσκεται δίπλα στους οικοδεσπότες, να μεταφέρει και να ανταλλάσσει γνώσεις και απόψεις, να θέτει προβληματισμούς και να δίνει λύσεις.
Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης παγκοσμίως, έχουν τιμήσει με την παρουσία τους το BnB Greece Conference και φέτος θα τιμήσουν ξανά το συνέδριο, αυτή τη φορά όμως ως ShortStay Greece Conference, με πλουσιότερο περιεχόμενο. Πολλοί θα είναι οι ομιλητές με πολυετή εμπειρία στο χώρο, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο. 
Νέα ονομασία
Το ShortStay (πρώην BnB) Greece Conference αλλάζει ονομασία και διευρύνει τα όρια της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Όταν με τη δημιουργία της πλατφόρμας της Airbnb, παρουσιάστηκαν καινούργιες επιλογές διαμονής για τους ταξιδιώτες, η κυρίαρχη ιδέα ήταν να αξιοποιήσουν οι ιδιοκτήτες/οικοδεσπότες τον επιπλέον χώρο που μπορεί να διέθεταν στο σπίτι τους ή το επιπλέον σπίτι τους για να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους. Έπειτα, οι μεγάλες ταξιδιωτικές πλατφόρμες εμφάνισαν δίπλα στις ξενοδοχειακές τους προτάσεις και διαμερίσματα, εξοχικά, βίλες κ.ά. Έτσι, ο κλάδος της φιλοξενίας άλλαξε (και συνεχώς αλλάζει), με την είσοδο νέου τύπου καταλυμάτων: ολόκληρα σπίτια, συγκροτήματα σπιτιών, apart hotels, serviced apartments, villas, κλπ.

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]