Ορίστηκε για τις 20/1 ο εξ αναβολής αγώνα της Ε.Α.ΚΑ με τον Ίκαρο Καλλιθέας και αλλαγή ώρας για τον αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου την Κυριακή 15/1 στην Κάλυμνο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται :
*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας – ΑΟ Ένωση Αττάλου Καλύμνου για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), ορίζεται να διεξαχθεί στις 20/01/23 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Εσπέρου.
*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Ένωση Αττάλου Καλύμνου – ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), της 15/01/2023 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο κλειστό γυμναστήριο Καλύμνου.

Latest..

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]

Υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: “Άκρως επικίνδυνη η υποστελέχωση σε υπηρεσία του αεροδρομίου “Αρίσταρχος”

ΣΑΜΟΣ: Το αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος” επισκέφθηκαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό Σάμου, Βαρδαρός Σταμάτης, Δεμερτζή Πένη και Κάρλας … [Read More...]