ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΧΙΟΣ :
Η Τ.Ε Ε.Ο.Κ Χίου συνεδρίασε απόψε 14 Μαΐου 2020 και επικύρωσε βάση των βαθμολογιών πριν την διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 τους πρωταθλητές στα περισσότερα πρωταθλήματα της, έτσι λοιπόν η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:
 
Α’ κατηγορία Ανδρών επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 ο Φ.Ο.Βροντάδου Με απόφαση του ΔΣ της Τ.Ε. ΕΟΚ Χίου επίσης δεν υποβιβάζεται κανείς από την Α’ Ανδρών στη Β’ Ανδρών για την περίοδο 2019-2020.
 
Β’ κατηγορία Ανδρών επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και λόγω τριπλής ισοβαθμίας μεταξύ των κατ αλφαβητική σειρά ομάδων: α) Ακαδημία Κοφινά, β) Α.Σ. Αμανής και γ) Α.Σ. Ολυμπιάδα δεν θα αναδειχθεί πρωταθλητής. Παρακαλούνται και οι 3 ομάδες που ισοβάθμησαν στην κορυφή να μας δηλώσουν εγγράφως αν επιθυμούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Α’ Ανδρών (βάση της προκύρηξης) την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021) μέχρι το αργότερο και την 15η Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00′ το μεσημέρι. Η πρόθεση της τοπικής επιτροπής είναι να ανεβάσει στην Α’ Ανδρών έως και 2 ομάδες.
 
Πρωτάθλημα Γυναικών επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 ο Β.Α.Ο.Λ.
 
Πρωτάθλημα Εφήβων επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 οι Α.Ο. ΙΩΝΕΣ.
 
Πρωτάθλημα Νεανίδων επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 ο Α.Σ. ΑΙΓΕΑΣ.
 
Πρωτάθλημα Παίδων επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 ο Β.Α.Ο.Λ.
 
Πρωτάθλημα Κορασίδων επικυρώνεται η πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία και αναδικνύεται πρωταθλητής Χίου 2019-2020 ο Β.Α.Ο.Λ.
 
Αναπτυξιακά πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών για αυτά τα πρωταθλήματα, το Δ.Σ. της Τ.Ε. ΕΟΚ Χίου δεν επικύρωσε την πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19 βαθμολογία. Απόφαση της Τ.Ε. Χίου είναι αν η υγειονομική επιτροπή της πολιτείας το επιτρέψει οι αγώνες να συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων σε μορφή τουρνουά . Αν και τότε δεν επιτραπεί να γίνουν οι αγώνες θα επικυρωθεί η βαθμολογία και θα αναδειχθούν πρωταθλητές. Τη δεδομένη στιγμή πρώτος στη βαθμολογία στο Παμπαίδων είναι ο ΝΟΘ.
 

Latest..

Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Υπουργείο Τουρισμού ουδέποτε διαχώρισε τα νησιά σε κατηγορίες, ως προς την επικινδυνότητά … [Read More...]

Ποδηλατοδρομία στην Καλλονή για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Θα συμμετέχει και ο Steffen Streich

ΛΕΣΒΟΣ: Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές … [Read More...]

Παράταση για το Κτηματολόγιο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ζητάει από τον Υπουργό το ΤΕΕ Β.Α.

ΛΕΣΒΟΣ: Προς Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστή ΧατζηδάκηΘΕΜΑ: «ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Σε συνέχεια … [Read More...]