Ο… Αδηφάγος ηλεκτρικός καθαριστής του Δήμου Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Ένα ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό ηλεκτρικό σάρωθρο απέκτησαν οι Υπηρεσίες καθαρισμού του Δήμου Ικαρίας, ενισχύοντας έτσι τον ευαίσθητο τομέα της αστικής καθαριότητας στους οικισμούς του νησιού.
      Το μηχάνημα «Glutton», που παραπέμπει στην αγγλική ονομασία του θηλαστικού Αδηφάγος, φαίνεται ότι κάνει αυτό που υποδηλώνει το όνομά του, στον τομέα της καθαριότητας. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που κινείται χειρωνακτικά, αλλά λόγω του μικρού βάρους του δεν καταπονεί τον χειριστή του. Ο «αδηφάγος» λειτουργεί σαν μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, απορροφώντας κυρίως ελαφρά σκουπίδια, φύλλα και περιττώματα, αποτελεί δε την ιδανική λύση και για μικρές πλατείες.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Φωτισμού Ικαρίας Φώτης Ράπτης, δοκιμάζει το υπερσύγχρονο μηχάνημα καθαρισμού Glutton
Το μηχάνημα βρίσκεται στην Ικαρία από τα τέλη του Νοέμβρη, όπου και βγήκαν οι φωτογραφίες με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Φώτη Ράπτη να το δοκιμάζει, ενώ η σελίδα του Δήμου έκανε σήμερα σχετική ανάρτηση παρουσίαση του υπερσύγχρονου μηχανήματος.

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]