Ο αθλητής του τμήματος Τοξοβολίας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Ιάσονας Στεφανής βρίσκεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες επιδόσεις Πανελλαδικά για το 2022!

ΚΩΣ: Με μεγάλη μας ικανοποίηση, πληροφορηθήκαμε ότι ο αθλητής του τμήματος Τοξοβολίας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Ιάσονας Στεφανής βρίσκεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες επιδόσεις Πανελλαδικά για το 2022!
Πιο συγκεκριμένα ο Ιάσονας κατέχει την καλύτερη επίδοση στα 25 μέτρα στην κατηγορία ανδρών κάτω των 18, με ρεκόρ 637 πόντους. 
Τη συγκεκριμένη επίδοση πέτυχε στις 10 Σεπ 22, στο νέο γήπεδο Ανταγόρας της Κω, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου αγώνα που διοργάνωσε ο σύλλογος μας, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΒΣ. 
Η επίδοση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα Τοξοβολίας τα τελευταία χρόνια και αποτελεί προάγγελο περισσότερων επιτυχιών στο μέλλον. 
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ιάσονα Στεφανή και στους προπονητές Ματίνα Τουμπανιάρη και Δημήτρη Καϊμάκη. 
σχετικό άρθρο https://avarisarchery.gr/oi-koryfaies-ell-epidoseis-ax-2022/
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]