Ο Νίκος Παππάς δίνει όλο το συμβόλαιο του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ!

ΛΗΜΝΟΣ: Είναι και… επίσημο ότι ο Παππάς θα αγωνιστεί αφιλοκερδώς στον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής στην «Magic Euroleague» ότι ολόκληρη η αμοιβή από το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους πράσινους θα παραχωρηθεί ως «δώρο» από τον ίδιο στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ. Και η είδηση ήδη παίζει παντού κι έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο η συγκεκριμένη, σπάνια, ενέργεια.Μια είδηση που διέρρευσε παρότι ο Παππάς δεν ήθελε να γίνει γνωστή η ενέργεια του, όπως είχε συμβεί με τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι ο Παππάς, υπογράφοντας συμβόλαιο την προηγούμενη εβδομάδα, ανέλαβε μία δέσμευση. Την φετινή του αμοιβή από τον Παναθηναϊκό θα την δώσει στις καθαρίστριες του Ολυμπιακού Σταδίου. Δεν ξέρω πόσα είναι τα λεφτά και δεν με ενδιαφέρει. Θα τα δώσει τώρα τα Χριστούγεννα ως δώρο. Το να λάβεις ένα τέτοιο δώρο από έναν αθλητή, από το συμβόλαιό του, είναι κάτι που ήθελα να πούμε εδώ, για να το ακούσουν και άλλοι αθλητές. Είναι καλό να προσπαθήσουν οι αθλητές να γίνουν μέρος του κοινωνικού συνόλου.
Όλο αυτό πρέπει να τονιστεί, είναι μία κίνηση που -κατά την γνώμη μου- δεν τον θέτει απλά υποψήφιο για το βραβείο του Fair Play, αλλά πρέπει να το πάρει αύριο το πρωί. Είναι μία παραδειγματική συμπεριφορά για όλους τους αθλητές απέναντι σε ανθρώπους που τους φροντίζουν για να τα έχουν όλα λυμένα στη δουλειά τους»..

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]