Ο Πίτσης δίπλα στο Χρυσόπουλο!

ΚΩΣ: ‘Ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Γιώργο Πίτση, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Δημητρίου Χρυσόπουλου.
Η πολύ καλή δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν, όπου ο Γιώργος εκτός από μέλος του συμβουλίου μας, υπήρξε και άτυπα άμεσος συνεργάτης του προπονητή, επιτελώντας ιδανικά τα καθήκοντά του. Η συμβολή του, στην κατάκτηση του τροπαίου του Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-2020, και στην άνοδο της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όπως και η ταύτιση ως προς τους φετινούς στόχους και τη φιλοσοφία, ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην επισημοποίηση της συνεργασίας και την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη θητεία. Να είμαστε συνοδοιπόροι όλοι μαζί στο ταξίδι που ξεκινάει”.

Latest..

Σχόλιο από την Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί

ΛΗΜΝΟΣ: Η Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου με επιστολή της στα μέσα “σχόλιο” (όπως το αναφέρουν), αναφέρονται στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτικού κ. Λίνα Μενδώνη για τα εγκαίνια … [Read More...]