Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στα χωριά της Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ:

Συναντήσεις με Προέδρους τοπικών κοινοτήτων και επισκέψεις σε χωριά της Λήμνου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης  συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό γραμματέα κ Αλατζά Απόστολο. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πλατέος κ. Κων/νο Σινάνη ο οποίος και έθεσε θέματα της τοπικής κοινότητας( λιμενικές εγκαταστάσεις, φωτισμό επαρχιακών δρόμων κ.α.) για τα οποία ο Περιφερειάρχης εκτός προγράμματος πραγματοποίησε  και επιτόπια  αυτοψία κατά την οποία και ικανοποίησε τα περισσότερα αιτήματα…..

Στην συνέχεια συναντήθηκε με  την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μύρινας κ. Βούλα Μοσχάκη, η οποία και ενημερώθηκε για το τεχνικό πρόγραμμα του Επαρχείο Λήμνου στην Μύρινα. 

Στο εργοτάξιο του Θάνους: 
Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το έργο  της  παράκαμψης  του Θάνους  η οποία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς με την βοήθεια και της τεχνικής Υπηρεσίας του Επαρχείου. Ενώ κατά την διέλευσή του από το χωριό Θάνος σταμάτησε και συνομίλησε με κατοίκους για την παράκαμψη αλλά και για θέματα του χωριού, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το λαογραφικό Μουσείο που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και δήλωσε εντυπωσιασμένος.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοντιά:
Με τον Τάσο Καπώνη τον Πρόεδρο του Κοντιά συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης  στο ομώνυμο χωριό. Επισκεφθήκαν μαζί  την περιοχή του  φράγματος και το κέντρο διανομής του νερού και  διαπίστωσαν από κοινού τις βελτιώσεις που είναι απαραίτητες  και τις οποίες  θα φροντίσει η Περιφέρεια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της

Στην Νέα Κούταλη  συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Κουντούρη:
Με τον Πρόεδρο της Νέας Κούταλης Γιώργο Κουντούρη είδαν από κοινού τις βελτιώσεις στις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις που θα κάνουν ακόμα πιο ασφαλές το λιμάνι. Ο Περιφερειάρχης με την εμπειρία   του λιμενολόγου συμφώνησε με την πρόταση να προστατευτεί το λιμάνι  και από την νότια πλευρά και δήλωσε ότι  προτίθεται να χρηματοδοτήσει το έργο αφού ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Χθες ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Ατσική και σε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ .Κων/νο Σαράντη αλλά και κατοίκους του χωριού τους διαβεβαίωσε ότι η μελέτη για τον “Αναδασμό”  θα έχει ανατεθεί μέχρι τέλους Οκτωβρίου και ότί όλα βαίνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Τέλος ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το κλειστό Νίκος Σαμαράς και βρέθηκε στη προπόνηση των ακαδημιών του Ηφαίστου και συνομίλησε με το Δ.Σ. και τους προπονητές  ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση και τον ζήλο που διαπίστωσε δηλώνοντας την αμέριστη συμπάθεια και υποστήριξη στις προσπάθειες όλων.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

ΑΣΠΙ: Για τη Φωτιά στο ΧΑΔΑ Φυτέματος

ΙΚΑΡΙΑ: Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν δεκάδες φορτηγά επί σειρά ημερών να ξεφορτώνουν ανεξέλεγκτα υλικά (στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα) στη … [Read More...]