Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλης Μπούκης για παρεμβάσεις στο Λιμάνι και για την επισκευή του κτιρίου του Λιμεναρχείου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 επισκεφτήκαμε το λιμάνι,όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέες δέστρες για την πρόσδεση των μεγάλων αλιευτικών σκαφών, μετά από αίτημα των ιδιοκτητών των “Ξιφιάδικων”.
Εκεί συναντήσαμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου Μιχάλη Μπούκη ο οποίος μας μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, της λειτουργικότητας του Λιμανιού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
Επίσης μας μίλησε και για το έργο της επισκευής του κτιρίου του Λιμεναρχείου, που δυστυχώς όπως μας είπε υπήρξε πρόβλημα με τον ανάδοχο του έργου,με αποτέλεσμα να κηρυχθεί έκπτωτος και να αναζητούνται λύσεις για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου.
Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Μπούκης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Πρωταπριλιά

ΧΙΟΣ : Απρίλης, ο τέταρτος μήνας του πολιτικού έτους, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρχικά ο Απρίλιος ήταν ο δεύτερος μήνας του δεκάμηνου ρωμαϊκού ημερολογίου με την ονομασία Aprilis και … [Read More...]