Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σκαλίων Ν.Πελεκάνος ένα χρόνο μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή, για τις εκκρεμότητες που παραμένουν (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023,ένα χρόνο μετά την καταστροφική θεομηνία που έπληξε τα Σκάλια και την ευρύτερη περιοχή , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαλίων Νικόλαος Πελεκάνος, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr.
Όπως μας είπε, υπάρχουν εκκρεμότητες, που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί ,αναφέροντας χαρακτηριστικά τα μπάζα που τοποθετήθηκαν προσωρινά από το Δήμο Καλυμνίων, στην ιδιοκτησία του αείμνηστου Νικόδημου Ματθαίου για να διευκολυνθούν οι εργασίες ,χωρίς μέχρι σήμερα, ένα χρόνο μετά, να έχουν απομακρυνθεί,παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί.
Επίσης τόνισε ότι μέχρι σήμερα κανένα τεχνικό έργο δεν έχει γίνει, για τη θωράκιση και προστασία του οικισμού,που συνεχίζει να παραμένει ευάλωτος σε μία νέα θεομηνία.Μάλιστα όπως είπε έχει δοθεί στο Δήμο Καλυμνίων η μελέτη που έγινε από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την προστασία του οικισμού.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
9-1-2023 Ο Ν.Πελεκάνος για τις υπόσχεσεις που περιμένουν να υλοποιηθούν στα Σκάλια…Watch this video on YouTube

Latest..

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]

Ευχές Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου – «Η συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθεί περαιτέρω»

ΛΗΜΝΟΣ: Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Ταγίπ Ερντογάν για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Στην επιστολή, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, … [Read More...]