Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα στην πλ. Σαπφούς

ΛΕΣΒΟΣ:

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥΠέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα στην πλ. Σαπφούς
Συγκέντρωση και πορεία στο άγαλμα του Μ. Μυρογιάννη 
49 χρόνια μετά, και τα συνθήματα «έξω το ΝΑΤΟ», «έξω οι ΗΠΑ» που κυριάρχησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.
49 χρόνια μετά διδασκόμαστε και συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη!
Όπως τότε, έτσι και σήμερα, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και εμπλοκής του λαού σε επικίνδυνες περιπέτειες. Δεν «προστατεύουν» τους λαούς, τους δολοφονούν! 
Αποδεικνύεται περίτρανα και με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τον πόλεμο να συνεχίζεται σε βάρος των λαών από τη μία πλευρά αλλά σε όφελος των μονοπωλίων από την άλλη.
Σήμερα, που η κυβέρνηση τσακίζει μισθούς και συντάξεις, που καταδικάζει το λαό στη φτώχεια και στην ανέχεια, που το κύμα ακρίβειας δεν έχει σταματημό, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση εμπλέκει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. 
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας με αιτήματα «Έξω οι βάσεις και το ΝΑΤΟ», «Καμία εμπλοκή της χώρας μας, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας». 
Η πάλη του λαού και των εργαζομένων ενάντια στη Χούντα, αποτελεί πηγή έμπνευσης και οργάνωσης του αγώνα των σημερινών εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή μας και θέλουν να ζούμε με ψίχουλα. 
Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν στις 9 Νοέμβρη, σε Μυτιλήνη και Καλλονή, μας δίνουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 
Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους επαγγελματικούς φορείς, τους εργαζόμενους και την νεολαία του νησιού μας, να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση, την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα στην πλ. Σαπφούς και στην πορεία στο άγαλμα του Μ. Μυρογιάννη.

Latest..

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέες ουρές για μια ξενάγηση στον σταθμό Παπάφη και στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας

ΛΗΜΝΟΣ: Το Μετρό Θεσσαλονίκης, μαγνητίζει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης. Για δεύτερη μέρα σπεύδουν μαζικά για μια ξενάγηση, λίγο πριν το έργο … [Read More...]

Παράσυρση φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη – Μητέρα 21χρονης: “Ζητούσα να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει”

ΛΗΜΝΟΣ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στη Θεσσαλονίκη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Η 21χρονη φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της. Η μητέρα της μιλά για την απόφαση … [Read More...]