ΠΑΓΧΙΑΚΗ: ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΩΣ &.ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ&. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΟΜΩΝ!

ΧΙΟΣ :

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αρχές του 2018 ο κ. Μηταράκης μέσα σε καταρρακτώδη βροχή υποστήριζε τον αγώνα των κατοίκων ώστε να μην γίνει η διόγκωση της ΒΙΑΛ. Εμψύχωνε το μπλόκο που βρισκόταν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για να μη περάσει ούτε ένα κοντέινερ εντός του καταυλισμού. Αυτά ως αντιπολίτευση!

Σήμερα ως κυβέρνηση και μάλιστα από την “υπεύθυνη” θέση του Υπουργού, λειτουργεί σαν τον κλέφτη. Ανήμερα Θεοφανίων προσπαθεί να ξεγελάσει τους νησιώτες και να στήσει υπερδομές. Τώρα στο Θόλος, τους κατοίκους που βρίσκονται στα μπλόκα τους κατακεραυνώνει, επειδή δεν του επιτρέπουν να γίνει η υπερδομή των 56 εκατομμυρίων ευρώ και να καταστραφεί η περιοχή τους.

Πολιτική όπου φυσάει ο άνεμος. Οι νησιώτες όμως αντιλήφτηκαν τον καιροσκοπικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κ. Μηταράκης.

Για αυτό απέτρεψαν και θα αποτρέψουν τους επικίνδυνους σχεδιασμούς πάνω στα σύνορα.

Να του δώσουμε τα συγχαρητήρια για τον ευφυή αποβατικό σχεδιασμό ώστε να γίνει λαμπρότερος ο εορτασμός των Θεοφανίων .

Τους χαιρετισμούς μας από Χίο και Λέσβο να δώσετε κε Μitarachi στον “Πελαγίτη” και στην εταιρία ΤΕΡΝΑ, που τόσο πολύ κόπτεστε ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στο καταστροφικό σας/της έργο!

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]