Παρέμβαση Σωματείου Εμπορουπαλλήλων για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συνταξιούχου ΝΑΤ

ΧΙΟΣ :

«Συμπαραστεκόμαστε στο συμπολίτη μας συνταξιούχο Γ.Μ. ο οποίος βρίσκεται μπροστά στην απειλή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του επειδή αδυνατεί να πληρώνει το δάνειο που είχε πάρει πριν χρόνια», τονίζει ο Σύλλογος που καλεί και άλλα σωματεία και φορείς να πάρουν θέση.
Μάλιστα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρης Μιχαλάκης, για το σκοπό αυτό έχει υπάρξει επικοινωνία με το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, ώστε να υπάρξει παρέμβαση και να μην γίνει την προσεχή Παρασκευή ο πλειστηριασμός.
Η τιμή εκκίνησης για τον πλειστηριασμό του σπιτιού που έχει κάνει κατάσχεση η τράπεζα, αναμένεται να είναι 43.000 Ευρώ, όταν το δάνειο που είχε λάβει ο συνταξιούχος του ΝΑΤ ήταν 60.000 Ευρώ.
«Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ώστε να σταματήσει τώρα η κατάσχεση από την τράπεζα. Κανένας μόνος του, οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας», σημειώνεται στο ψήφισμα του Σωματείου εμποροϋπαλλήλων- Ιδιωτικών υπαλλήλων Χίου, που πριν την Παρασκευή θα επιδιώξει συνάντηση και με την τράπεζα.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Αρης Μιχαλάκης, κάλεσε εξάλλου τους πολίτες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνήσουν με το σωματείο έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη παρέμβαση.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Κινητοποίηση κατά των απαλλοτριώσεων στη Χίο στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]