Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ιορδάνης Ιορδάνου – Αποδεκτή η παραίτηση από τον Δήμαρχο

ΛΕΣΒΟΣ:

Την 15η Οκτωβρίου 2020, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ιορδάνης Ιορδάνου, υπέβαλε στο Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου. Ο κ. Ιορδάνου είχε υποβάλει την παραίτησή του από τις 6/10/2020 που δεν είχε γίνει αποδεκτή. Οι λόγοι της παραίτησής του, όπως ανέφερε προφορικά στο Δήμαρχο, ήταν η έλλειψη δυνατότητας συνεργασίας και συναντίληψης για σοβαρά θέματα του Δήμου με ορισμένους από τους συναδέλφους του.
Ο Αντιδήμαρχος Ιορδάνης Ιορδάνου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και δηλώνει ότι παραμένει στο πλευρό του και στο πλευρό της παράταξης με την οποία εκλέχτηκε, εξακολουθώντας με τον ίδιο ζήλο και αγωνιστικότητα να ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των δημοτών που τον εξέλεξαν.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Ιορδάνη Ιορδάνου για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία τους καθώς και για την διάθεσή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του οπουδήποτε χρειαστεί στο μέλλον, διατηρώντας εξάλλου τις θέσεις ευθύνης του στην Οικονομική Επιτροπή και στο Λιμενικό Ταμείο. 

Latest..

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΙΟΣ : *Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους συμπολίτες μας η απουσία της δημοτικής παράταξης του κ. Δημάρχου –και του ιδίου– από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με … [Read More...]

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου – Δήλωση Περιφερειάρχη

ΛΕΣΒΟΣ: H 20η Οκτωβρίου, έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται η μνήμη του προστάτη του Σώματος, … [Read More...]