Παρουσίαση και βραβεύσεις έργων μαθητών με θέμα τις Σφαγές του 1822

ΧΙΟΣ :

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, «200-1 χρόνια μετά» : Μ Α Ρ Τ Υ Ρ ί Ε Σ Μ Α Ρ Τ Υ Ρ ί Ω Ν (ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ του 1822 στη ΧΙΟ), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.
Ο σχετικός διαγωνισμός έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 1821. Συνολικά συμμετείχαν περί τα 150 παιδιά. Οι μαθητές εργάστηκαν πάνω σε κείμενα που σχετίζονται με τις σφαγές της Χίου στα 1822.
Στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χίου, στις 7.00 μ.μ., θα παρουσιασθούν τα βραβευμένα έργα. Συγκεκριμένα τα μέλη από τις καλλιτεχνικές επιτροπές θα δώσουν τα βραβεία για τα video και τα έργα ζωγραφικής/φωτογραφίας που κατατέθηκαν. Θα απονεμηθούν επίσης βραβεία, έπαινοι και ειδικές μνείες στις μαθήτριες και τους μαθητές που διακρίθηκαν.
Εκτός από τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν και όλα τα έργα που κατατέθηκαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Latest..

Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο

ΛΕΣΒΟΣ: «Οι επίσημες θέσεις και οι απόψεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου εκφράζονται επίσημα από τον ίδιον τον Περιφερειάρχη και τα δελτία τύπου που εκδίδονται και … [Read More...]

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]