Πατέρας Αντώνιος: «Ουδέποτε ήρθα σε επαφή με τα παιδιά, ούτε έμεινα μόνος μαζί τους -Έχω άλλοθι»

ΚΩΣ: Άλλοθι ισχυρίζεται πως έχει ο πατέρας Αντώνιος, ως προς τους χρόνους για τους οποίους έχει καταγγελθεί από δύο ανήλικους για ασέλγεια.
Σύμφωνα με τον εκδότη του ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, ο τελευταίος διέψευσε κατηγορηματικά πως ήρθε σε προσωπική επαφή με κάποιο από τα δύο παιδιά, σημειώνοντας πως έχει και χρονικό άλλοθι.
Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος ισχυρίζεται ότι στις ημερομηνίες που φέρεται να ασέλγησε στα δύο παιδιά ήταν μαζί με άλλα πρόσωπα. Όπως πρόσθεσε ο κ. Καραγιάννης στον Alpha, ο πατέρας Αντώνιος ήταν ξεκάθαρος ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με παιδιά, ποτέ.
Τι ισχυρίζεται ο πατέρας Αντώνιος
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας Αντώνιος τονίζει πως «δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με τα παιδιά, ούτε έμεινα μόνος με αυτά».

Εμμένει στο ότι πρόκειται για «έωλες και αβάσιμες κατηγορίες» για την ασέλγεια και σημειώνει πως έχει άλλοθι με μαρτυρίες για το πού βρισκόταν όταν κατηγορείται ότι έκανε τα εγκλήματα.
«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή με τα παιδιά και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά χωρίς την παρουσία συνεργατών και στελεχών τής εκάστοτε δομής την οποία επισκεπτόμουν. Υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο ή κάποιον ισχυρισμό σε βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα κι ευτυχισμένα», φέρεται να δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος.
https://www.iefimerida.gr/ellada/pateras-antonios-epafi-me-paidia-allothi

Latest..

Προσοχή νέα απάτη ! ! !

ΛΕΣΒΟΣ: Μια νέα απάτη είναι σε εξέλιξη με χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook. Η ανάρτηση είναι δήθεν από Ελληνική Τράπεζα και αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας έχουν … [Read More...]

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής.  Στις συζητήσεις τους … [Read More...]