Περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στην αγορά της Καλλονής: Το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή των πολιτών

ΛΕΣΒΟΣ:

Περιοδεία στην αγορά της Καλλονής πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και καταναλωτές. 
Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσέφερε βασιλόπιτα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι υγειονομικοί.
 
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπουρνούς επισκέφθηκε τα καταστήματα της πρωτεύουσας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ευχόμενος στους εμπόρους, τους ανθρώπους της εστίασης, τους εργαζόμενους, αλλά και τους καταναλωτές μια καλύτερη νέα χρονιά.
 στους μικρομεσαίους επαγγελματίες και εμπόρους, που στενάζουν λόγω της κατακόρυφης αύξησης του κόστους ενέργειας και λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, αλλά και της κατακόρυφης πτώσης της αγοραστικής ικανότητας των λαϊκών και μικρομεσαίων στρωμάτων.
 
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στην αγορά της Καλλονής, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε:
«Επιλέξαμε να επισκεφθούμε την αγορά της Καλλονής την τελευταία ημέρα του 2022, μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από την εκτόξευση του πληθωρισμού, του κόστους ενέργειας και των τιμών πρώτων υλών και προϊόντων, αλλά και την απουσία ουσιαστικής στήριξης των επαγγελματιών και των νοικοκυριών. Οι τοπικοί φορείς της Καλλονής προσπάθησαν με μια σειρά από ενέργειες να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ώστε να τονώσουν την κίνηση και την κατανάλωση στην αγορά. Δεν μπορούν , όμως, να συνεχίσουν να δίνουν μόνοι αυτή τη μάχη. Αξίζουν να βρουν επιτέλους στο πλάι τους μια Πολιτεία που να νοιάζεται πραγματικά για τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, για τους εργαζόμενους, για την ενίσχυση του εισοδήματος των νοικοκυριών. Δίνουμε τη μάχη, ώστε, λαού θέλοντος, το 2023 να κάνουμε πράξη την πολιτική αλλαγή, που θα σημάνει και ουσιαστικές, θετικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των εργαζομένων, των πολιτών».
 

Latest..

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]