Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου: Αναζητείται ακίνητο στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ:

     Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου διακηρύσσει μειοδοτική δημοπρασία για δωδεκαετή μίσθωση ακινήτου όπου θα στεγασθεί το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης) Λήμνου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας περίληψης στον τύπο, ήτοι μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00, στα γραφείο του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε. Λήμνου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 34 στη Μύρινα Λήμνου Τ.Κ. 81400.
            Μετά την ανωτέρω ημερομηνία οποιαδήποτε υποβολή προσφοράς είναι εκπρόθεσμη, εκτός κι αν πρόκειται για προσφορές που έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά εντός της προθεσμίας, γεγονός που αποδεικνύεται με την αναγραφή της ημερομηνίας αποστολής στο φάκελο.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει ωφέλιμη επιφάνεια 166 τ.μ. περίπου, να βρίσκεται εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Δ.Κ. Μύρινας Λήμνου και να είναι ετοιμοπαράδοτο πληρώντας όλες προϋποθέσεις της αριθ. 40607/513/24-06-2022 (ΑΔΑ:64ΚΑ7ΛΩ-ΙΕΩ) Διακήρυξης.
            Το ποσό που θα καλύπτει η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται για ποσό ίσο με το ένα δέκατο (1/10) του ζητούμενου ετήσιου μισθώματος, με κατάπτωση της εγγύησης σε περίπτωση μη προσέλευσης του καλούμενου προς υπογραφή της σύμβασης μετά την ολοκλήρωση και κατακύρωση της δημοπρασίας.
            Η Π.Ε. Λήμνου δικαιούται να λύσει τη σύμβαση μίσθωσης μονομερώς, να εγκαταστήσει άλλη υπηρεσία και να παρατείνει τη μίσθωση του κτηρίου, σύμφωνα με τα άρθρα 19, 20 και 21 του Π.Δ.242/96, των οποίων οι διατάξεις περιλαμβάνονται πλήρως στην οικεία διακήρυξη.
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης όπου αναγράφονται αναλυτικά όλοι οι όροι, τα δικαιολογητικά συμμετοχής και η διαδικασία του διαγωνισμού, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr (επιλογή: «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ»), στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου www.limnos.gr και έχει τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του κεντρικού κτηρίου της Π.Ε. Λήμνου.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Λήμνου, στο τηλέφωνο 2254351238 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07.00 – 15.00)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Κορωνοϊός: 30.218 θάνατοι στην Ελλάδα

ΙΚΑΡΙΑ : Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 9 νεκρούς και 3 από προηγούμενες ημέρες. Έτσι φτάσαμε στο σύνολο πλέον τους 30.218 θανάτους από την αρχή της πανδημίας τον Φεβρουάριο του … [Read More...]

Μ. Κακαλή, πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας ΚΕΔΕ: Δεν αρκεί η εκ των υστέρων υποστήριξη θυμάτων βίας, αλλά η ενεργή παρέμβαση και αποτροπή τέτοιων φαινομένων

ΛΗΜΝΟΣ: Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ και στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας … [Read More...]

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Στήριξη Ουκρανίας-Διαδικασίες ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας

ΙΚΑΡΙΑ: Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ διαβεβαίωσαν σήμερα ότι η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξή τους «για όσο χρόνο χρειαστεί» απέναντι στην «αγριότητα» της Μόσχας, η οποία … [Read More...]