Ποιος θα καθαρίσει τον ποταμό Αχέροντα; Ποιος θα κλαδέψει τους ευκάλυπτους;

ΛΕΣΒΟΣ:

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, απέστειλε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, με θέμα τον καθαρισμό του ποταμού Αχέροντα και το κλάδεμα παρακείμενων ευκαλύπτων.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα,
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,
Όπως γνωρίζετε το Κέντρο Υγείας Καλλονής γειτνιάζει με τον ποταμό «Αχέρων», ο οποίος, λόγω του ότι διαχρονικά υπερχειλίζει σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων και γενικά ακραίων καιρικών φαινομένων, θέτει σε διαρκή διακινδύνευση την εύρυθμη λειτουργία της υγειονομικής μας μονάδας. 
Περαιτέρω, κατά μήκος του ίδιου ποταμού υπάρχει συστοιχία υψηλών ευκαλύπτων, το κλάδεμα των οποίων είναι επάναγκες προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πτώση που θα διαταράξει ομοίως τη λειτουργία μας. 
Τούτων δοθέντων, επισημαίνουμε την αναγκαιότητα καθαρισμού του ποταμού και κλαδέματος των ευκαλύπτων και παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες κατ’ αρμοδιότητα ενέργειες.
Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Ροδίτης
Πρόεδρος ΔΕ ΚΥΚ

Latest..

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι πολύ σπουδαίο, αφού κέρδισε τη Γαλλική ομάδα με γκολ στο 91′ του Χασάν. Αυτό είχε να το κάνει 6 χρόνια, δηλαδή να κερδίσει σε πρεμιέρα του … [Read More...]

Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης: Περιηγήσεις στην Λήμνο με ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον

ΛΗΜΝΟΣ: “Συνεχίζουμε τις περιηγήσεις σε χώρους του νησιού μας με ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Η επίσκεψη της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στους … [Read More...]