Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη

ΚΩΣ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη.
Η εκδήλωση για την υποδοχή της νέας χρονιάς έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μάρκου Δαδάου, καθώς και των υπαλλήλων των Διευθύνσεων της Περιφέρειας.

Ο κ. Περιφερειάρχης έκανε απολογισμό όσων έχει κατακτήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εν μέσω πολλών και πρωτόγνωρων δυσκολιών, όπως είναι η δημοσιονομική κρίση, τα capital controls, η κρίση του μεταναστευτικού – προσφυγικού και η πανδημία.
Ο κ. Χατζημάρκος έκλεισε ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και δήλωσε:
«Με σχέδιο, αφοσίωση και πίστη στις προοπτικές των νησιών μας είμαστε έτοιμοι για αυτά που έρχονται.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας στην κατάκτηση πρωτιών σε όλα τα επίπεδα για την Περιφέρειά μας.
Υγεία, ειρήνη και καλές ειδήσεις σε όλους μας».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Λεονταρίτης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Το ταξίδι μας είχε φουρτούνες και μπονάτσες.
Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε στο λιμάνι της προόδου και της ανάπτυξης.
Γιατί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είμαστε όλοι μαζί.
Θα ταξιδέψουμε μαζί και στο μέλλον για να εκπληρώσουμε την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους πολίτες και στην κοινωνία.
Καλή χρονιά σε όλες και όλους».
Τέλος, ο κ. Δαδάος ευχήθηκε λέγοντας:
«Χρόνια Πολλά σε όλους κι ολόψυχα εύχομαι το έτος 2023 να είναι χρονιά ευόδωσης όλων των προσωπικών αλλά και οικογενειακών στόχων και προσδοκιών σας».

Latest..

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΗΜΝΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]