Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του ‘Συλλόγου Φίλων Παλαιάς Μητρόπολης’.

ΛΗΜΝΟΣ:

Την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Αγρόκτημα του Παλλημνιακού Ταμείου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η Τακτική Γενική Συνέλευση του ‘Συλλόγου Φίλων Παλαιάς Μητρόπολης’ στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως παρακάτω:

1) Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ.
2) Οικονομικός απολογισμός
3) Συζήτηση/προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού
4) Σχεδιασμός δράσεων για τη νέα χρονιά
5) Συζήτηση επίκαιρων θεμάτων
6) Εγγραφή νέων μελών

Μεταξύ άλλων και μετά από γόνιμο διάλογο, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας αποτελούμενη από μέλη του Συλλόγου για τον σχεδιασμό δράσεων που θα αναδεικνύουν την εξαιρετική σπουδαιότητα του Αγροκτήματος και την προβολή του στην τοπική κοινωνία.

Τέλος, μετά τις αξιόλογες περσινές εξορμήσεις σε χώρους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ιστορικής και περιβαλλοντικής αξίας οι οποίες διακόπηκαν λόγω της πανδημίας αποφασίστηκε η διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στην περιοχή της Τ.Κ. Ρωμανού, για την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν.
Λεπτομέρειες για την εξόρμηση θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]