Προβολή ταινίας για ενίσχυση της εκδρομής του Γενικού Λυκείου Σάμου στις 5/2

ΣΑΜΟΣ:
Η Γ’ τάξη του “Πυθαγόρειου” Γενικού Λυκείου Σάμου διοργανώνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την προβολή της επιτυχημένης κωμωδίας με τίτλο “My Big Fat Greek Wedding”.
Το εισιτήριο εισόδου κοστίζει 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της σχολικής εκδρομής της Γ’ Τάξης του Λυκείου.
Στην διοργάνωση της προβολής συμμετέχει και η Κινηματογραφική Λέσχη. Οι υπεύθυνοι της Λέσχης αναφέρουν σχετικά στη σελίδα της Λέσχης στο facebook τα εξής:
Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή όταν τα παιδιά μας ζήτησαν να τα βοηθήσουμε προκειμένου να διοργανώσουν μία προβολη ταινίας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκδρομή τους.
Σε μία εποχή που η πλειοψηφία των μαθητών έχει στο μυαλό της τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω ψυχαγωγικών (δεν τα κατηγορούμε τα παιδιά.. τα ίδια κάναμε και εμείς) , η ιδέα τους μας ενθουσίασε.
Για να διαπιστώσουν λοιπόν πως η καινοτομία ανταμείβεται, στηρίξτε την προσπάθειά τους και δώστε το παρών στην εκδήλωση.
Τους αξίζει τουλάχιστον, ένα μεγαλειώδες sold out και άφθονες κοινοποιήσεις της ανάρτησης!“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]