Προσάραξη Ε/Γ-Α/Ψ και τραυματισμός επιβαινόντων στην νησίδα Νερά Καλύμνου

ΚΩΣ: Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες,Κυριακή 13 ΣΕπτεμβρίου 2020 το Λιμεναρχείο Καλύμνου, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ” Ν. Λέρου 17 για προσάραξη του Ε/Γ-Α/Ψ ”ΕΙΡΗΝΗ” Τ. Καλύμνου 132, σε αβαθή της νησίδας “ΝΕΡΑ” νοτιοδυτικά ν. Καλύμνου, με πέντε (05) επιβαίνοντες.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω επιβαίνοντες έχρηζαν διακομιδής σε νοσοκομειακή μονάδα, ενώ περισυνέλεξε τον 41χρονο Κυβερνήτη του ἙΙΡΗΝΗ” και τον μετέφερε στο λιμένα Καλύμνου από όπου παρελήφθη από όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου. Παράλληλα, οι υπόλοιποι επιβαίνοντες του εν λόγω σκάφους, περισυνελέγησαν από το “ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ” και μεταφέρθηκαν στο λιμένα “ΒΛΥΧΑΔΙΑ” Καλύμνου, από όπου, ομοίως, διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου. Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, ο 41χρονος υπέστη πιθανό κάταγμα στέρνου, ενώ έτερος επιβαίνων, ηλικίας 69 ετών, υπέστη διαμπερές τραύμα κερατοειδούς. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Latest..

Σχόλιο από την Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί

ΛΗΜΝΟΣ: Η Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου με επιστολή της στα μέσα “σχόλιο” (όπως το αναφέρουν), αναφέρονται στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτικού κ. Λίνα Μενδώνη για τα εγκαίνια … [Read More...]