Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου: Χαμηλές οι τουριστικές προκρατήσεις για το 2023

ΣΑΜΟΣ:
Χαμηλές είναι φέτος οι τουριστικές προκρατήσεις για το καλοκαίρι στη Σάμο ανέφερε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, Μάνος Βαλής.
Αυτό δικαιολογείται εν μέρει καθώς υπάρχει έντονη αβεβαιότητα σχετικά με την περεταίρω αύξηση των τιμών στην ενέργεια αλλά και γενικότερα μια δυσκολία στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών που δεν επιτρέπει στο μέσο Ευρωπαίο να προγραμματίσει τις διακοπές του.
Ιδιαίτερα θετική χαρακτήρισε ο κ. Βαλής την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σάμου για τη δημιουργία Ενιαίου Οργανισμού Τουρισμού με ετέρους το ίδιο, την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και τους δύο δήμους του νησιού.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου αναφέρθηκε επίσης στην επικείμενη επίσκεψη του Γ.Γ του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη με τον οποίον είχαν συνάντηση παρουσία και του δημάρχου Ανατολικής Σάμου προ διμήνου για τα θέματα της τουριστικής προβολής του νησιού αλλά και για το θέμα του αυτόνομου περιπτέρου που θα έχει ο δήμος Ανατολικής Σάμου στην έκθεση του Βερολίνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΓΓ του ΕΟΤ στην Σάμο αναμένεται το σύνολο των φορέων τουρισμού του νησιού να συμμετέχει στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 το απόγευμα, προκειμένου να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Σάμου.
Πηγή: ERTNews.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]