ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ SNEAKER ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ STYLE ΣΟΥ

ΧΙΟΣ :
 Και ήρθε η ώρα να αποφασίσεις για την αγορά του επόμενου ζευγαριού παπουτσιών σου αλλά όσο και αν ψάχνεις, δυσκολεύεσαι αρκετά στο να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Η αλήθεια είναι ότι κατά την αγορά ενός ζευγαριού sneakers πρέπει να λάβουμε αρκετά υπόψιν, ώστε να αποφασίσουμε ποια θα είναι η κατάλληλη επιλογή που δε θα μας απογοητεύσει και ταυτόχρονα θα είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε value for money. Οι περισσότεροι άνδρες αποζητούν ένα συγκεκριμένο πράγμα από τα παπούτσια τους: κομψότητα συνδυασμένη με άνεση, ενώ είναι αρκετά δύσκολοι στο να επιλέξουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει όταν έχει να κάνει με παπούτσια. Κάποιοι άλλοι το βλέπουν απλά ως μια ακόμη αγγαρεία, θεωρώντας ότι ένα παπούτσι πρέπει απλά να εξυπηρετεί τον σκοπό του, χωρίς να δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ενδιαφερόμαστε για να επιλέγουμε σωστά τα υποδήματά μας.

Γιατί το καλό παπούτσι έχει μεγάλη σημασία:
Ομολογουμένως η αγορά ενός παπουτσιού αποτελεί μια μικρή επένδυση, ειδικά όταν θέλουμε να αποκτήσουμε ένα καλό παπούτσι που θα κρατήσει στο χρόνο. Η αγορά φθηνότερων παπουτσιών σίγουρα βραχυπρόθεσμα εξοικονομεί χρήματα αλλά δεν θα σας κρατήσουν για πολύ καιρό, οδηγώντας σας τελικώς να αγοράσετε ξανά καινούργια σπαταλώντας για άλλη μια φορά χρήματα. Αντιθέτως, η επιλογή ενός καλού παπουτσιού που ίσως κοστίζει λίγο περισσότερο, αλλά είναι καλής ποιότητας και εξαιρετικά σωστά σχεδιασμένο, αποτελεί την καλύτερη λύση τόσο για το πορτοφόλι σας όσο και για το στυλ σας. Ένα καλά κατασκευασμένο παπούτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά και να διατηρηθεί για πολλά χρόνια, αποτελώντας το must have σχέδιο στην ντουλάπα σας.

Διαλέγοντας το σωστό χρώμα παπουτσιού:
Η επιλογή του σωστού χρώματος παπουτσιού είναι από τα δύσκολα πράγματα που μπορείτε όμως να κάνετε σωστά αν λάβετε υπόψιν σας την περίσταση και τα χρώματα του υπόλοιπου look σας. Η ασφαλέστερη επιλογή είναι σίγουρα ένα ουδέτερο χρώμα παπουτσιού, καθώς έτσι θα έχετε και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για τα ρούχα που θα μπορείτε να το συνδυάσετε. Για παράδειγμα ένα λευκό sneaker μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με κάθε στυλ ρούχου αφού προσφέρει άνεση και συνάμα αποτελεί μια casual πινελιά που πλέον μπορεί να συνδυαστεί και με ένα πιο καλό ντύσιμο.

Η άνεση είναι προτεραιότητα:
Ο κύριος σκοπός ενός παπουτσιού, είτε πρόκειται για παπούτσια γυναικεία, είτε ανδρικά, πέρα από την μοδάτη του υπόσταση είναι να προσφέρει ασφάλεια στο πόδι και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν θέλουμε να αναρωτηθούμε εάν ένα παπούτσι είναι το κατάλληλο για εμάς, από πλευράς άνεσης πρέπει να ερωτηθούμε αν είναι μαλακό, σταθερό και αν έχουμε βρει τα όρια του χωρίς να νιώθουμε ότι μας είναι ενοχλητικό. Αν νιώθουμε κάτι δεν είναι ιδιαίτερα θετικό όσον αφορά όλα τα παραπάνω, σίγουρα κάτι πάει λάθος με το συγκεκριμένο παπούτσι, οπότε θα χρειαστεί να ψάξουμε περισσότερο προκειμένου να βρούμε ένα σωστότερων προδιαγραφών.
 

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]