Πύλη Εισόδου: Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προσωρινή αδειοδότηση – Στις 24/6 το πρώτο καράβι από τη Σμύρνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Δημοσιεύτηκε η αδειοδότηση της Πύλης Εισόδου Πλωμαρίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αριθμό φύλλου 3137, Τεύχος Δεύτερο. Όπως ανακοινώνεται στο ΦΕΚ η αδειοδότηση είναι προσωρινή για την είσοδο προσώπων στο ελληνικό έδαφος και η έξοδος από αυτό από τον λιμένα Πλωμαρίου και αφορά το διάστημα από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ, δηλαδή 21 Ιουνίου ως και 14 Οκτωβρίου 2022 και κατά τις ώρες από 5:00 ως 23:00.
Το πρώτο καράβι από τη Σμύρνη θα έρθει στο Πλωμάρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.
Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε δουλειά και προσπάθειες ετών με τη συμβολή της αυτοδιοίκησης, των Κυβερνήσεων, Υπουργών, Βουλευτών, αλλά και φορέων και ιδιωτών βάζοντας όλοι από ένα λιθαράκι. Σε νεότερη ανάρτηση θα αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Πατήστε για να δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ

Previous articleΤούρκοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Ποτοποιία Ούζου Βαρβαγιάννη Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Γιάννης Σπιλάνης: Κυβερνητικοί προεκλογικοί μονόλογοι χωρίς δεσμεύσεις και με την Αυτοδιοίκηση σιωπηλή

ΙΚΑΡΙΑ: Πολλαπλασιάζονται οι κυβερνητικές φιέστες στα νησιά μας όπου απλά επιβεβαιώνεται ότι ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε πρόθεση για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα. … [Read More...]

Απόψε ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης στην εκπομπή Όλα τριγύρω αλλάζουνε

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Δημήτρη Μπαλογιάννη «Γενέθλια», την Τρίτη 28/06/2022, ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός είναι κοντά μας, στην Ικαριακή … [Read More...]