Π. Βρουλής: Δεν “βλέπει” το Ειδικό Σχολείο στο “Γ. Καλουτάς”

ΧΙΟΣ :

Ως δύσκολη να εφαρμοστεί χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, την πρόταση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Χίου, αλλά και του Δήμου Χίου, να μεταφερθεί στο κτίριο του Συνεδριακού Κέντρου «Γεώργιος Καλουτάς» το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χίου.
Ερωτώμενος αν θα εξετάσουν την νέα πρόταση που έγινε από τους γονείς των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, ο κ. Βρουλής σημείωσε ότι για το χώρο υπάρχουν ήδη η πρόταση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μια 2η που αφορά την εκπαίδευση στον πρωτογενή τομέα, ενώ εκδηλώθηκε και ενδιαφέρον από ιδιώτες για την ενοικίαση του χώρου.Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα την λάβει το Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου το θέμα της ενοικίασης για το Ειδικό Σχολείο αναμένεται να το φέρει προς συζήτηση η παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.
Όπως σημείωσε ο Παντελής Βρουλής τόσο το κτίριο του Συνεδριακού Κέντρου όσο και η Αίθουσα Επιβατών στο λιμάνι της Χίου, μπορούν να αξιοποιηθούν πλέον από την Περιφέρεια, αφού οι ελεγκτές ολοκλήρωσαν τον οικονομικό έλεγχο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία ΕΝΑ Χίου στην οποία και ανήκουν. (Κύριος μέτοχος στην ΕΝΑ Χίου είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς επίσης οι Δήμοι Χίου, Οινουσσών και Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών).
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]