Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη από τις βελγικές αρχές η Εύα Καϊλή

ΙΚΑΡΙΑ :

Στην αρχή τα γεγονότα ήταν ρευστά, πάνω στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο, που ακολούθησε και η διαγραφή της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Εύα Καϊλή που αρχικώς προσήχθη στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη.
Είχαμε πει και στο προηγούμενο Post ότι εαν και εφόσον πιαστεί στα πράσα η Ευρωβουλευτής δεν ισχύει η Ασυλία της. Αυτό λοιπόν που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, όπου αναφέρει ότι:
«Η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής». Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλείται πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.
Την είδηση επιβεβαιώνει και η βελγική Le Soir, που είχε φέρει πρώτη στο φως την σύλληψη τόσο των τεσσάρων υπόπτων για την ίδια υπόθεση νωρίτερα την Παρασκευή. «Υποψίες διαφθοράς για το Κατάρ-Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου», αναφέρει το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας.
Την είδηση αναπαράγει και η βρετανική Daily Mail, αναφερόμενη στη σύλληψη της ευρωβουλευτού. Μάλιστα όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, 44 ετών, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου ανακοίνωσε τις προηγούμενες συλλήψεις αφού ανακαλύφθηκαν 600.000 ευρώ σε μετρητά.
Σημειώνεται πως η είδηση της έρευνας κατά της Εύας Καϊλή είναι πρώτο θέμα σε σειρά ευρωπαϊκών ΜΜΕ. Κοινώς έχει γίνει παγκόσμιο θέμα μέσα σε λίγες ώρες.
Πληροφορίες από το Documento
Σχετικά

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]