Ρόδος: &.Βροχή&. οι καταγγελίες για τον σάτυρο γυναικολόγο – Άλλες 4 γυναίκες καταθέτουν μήνυση

ΚΩΣ: Ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου παρουσιάστηκαν προχθες και κατέθεσαν 8 από τις 10 γυναίκες που έχουν καταμηνύσει μέχρι σήμερα τον γυναικολόγο – μαιευτήρα, γιατρό του νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.
Όπως αναφέρει η dimokratiki, η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας για την λήψη κατάθεσης από μια ένατη γυναίκα ενώ αναζητείται “φόρμουλα” για την λήψη καταθέσεως από φερόμενη ως θύμα που διαμένει στην Γερμανία και υπέβαλε την μήνυση δια πληρεξουσίου. Πιθανολογείται ότι θα δώσει κατάθεση ενώπιον επιτελούς της Πρεσβείας.
Στο μεταξύ μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει νέος κύκλος καταθέσεων από τους μάρτυρες, που έχουν προτείνει οι φερόμενες ως θύματα του γιατρού, ενώ ο αριθμός των γυναικών που προσφεύγουν σε δικηγορικά γραφεία για την υποβολή μηνύσεων αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.
Ήδη τέσσερεις δικηγόροι της Ρόδου και συγκεκριμένα οι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής, Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Γιώργος Κυπραίος έχουν αναλάβει γυναίκες που διατείνονται ότι είναι θύματα του γυναικολόγου, ενώ ο τελευταίος αναμένει να λάβει επισήμως γνώση των μηνύσεων και των καταθέσεων έχοντας αναθέσει την υπεράσπισή του στους δικηγόρους κκ Κώστα Αβδελή και Μανώλη Κουτσούκο.
Οι εξελίξεις που καταγράφονται είναι ραγδαίες με τις πληροφορίες να θέλουν ακόμη τέσσερις γυναίκες να υποβάλλουν μήνυση την προσεχή εβδομάδα αλλά και τον γιατρό να απαντά με μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
ΝοσοκομείοΣάλος στα social mediaΣτο μεταξύ το όλο ζήτημα έχει προσλάβει κινηματικές διαστάσεις μέσω των social media και κυρίως μέσω σχετικής ομάδας.
Σε κάθε περίπτωση η ποινική αξιολόγηση και ο χαρακτηρισμός των πράξεων για τις οποίες έχει καταμηνυθεί ο γιατρός δεν είναι εύκολη υπόθεση, ενώ δεν θα πρέπει να αναμένεται ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας λόγω αφενός του όγκου της και αφετέρου διότι θα απαιτηθούν σε κάθε περίπτωση και πραγματογνωμοσύνες όσο και καταθέσεις από γιατρούς.
Πηγή: dimokratiki.gr

Latest..

Βάλει: Ορισμοί Αγώνων

ΣΑΜΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ K20ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10/20ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝνΗΣΗ 17:30 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ-ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ 19:30 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥΚΥΡΙΑΚΗ 25/10/20ΑΣΣ … [Read More...]