Σάλος με καμπάνια πασίγνωστου οίκου μόδας: Φωτογράφιση με αρκουδάκια με BDSM στολές και έγγραφα για παιδική πορνογραφία

ΚΩΣ: Ο οίκος Balenciaga ζήτησε την Τρίτη συγγνώμη για τη νέα της καμπάνια, που δείχνει δύο κοριτσάκια να ποζάρουν με αρκουδάκια που φορούν ιμάντες που παραπέμπουν σε στολή BDSM.
Με οργισμένες αναρτήσεις τους, χρήστες των social media άσκησαν έντονη κριτική στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Balenciaga, στην οποία μικρά κοριτσάκια ποζάρουν ανάμεσα σε αξεσουάρ του οίκου, κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια – τσάντες, «στολισμένα» με περιλαίμια και λουριά που παραπέμπουν σε BDSM.

Η καμπάνια δέχθηκε χιλιάδες αρνητικά σχόλια, καθώς οι εικόνες δείχνουν να προωθούν παράξενα μηνύματα.

H ίδια καμπάνια, όμως, δέχθηκε επικρίσεις επειδή στο σκηνικό για άλλη φωτογράφιση με τσάντες είχαν τοποθετηθεί νομικά έγγραφα που αφορούν… την παιδική πορνογραφία, με την Balenciaga να υποστηρίζει πως τοποθετήθηκαν εν αγνοία της.  

Μπροστά στην κατακραυγή ο διάσημος οίκος απέσυρε την καμπάνια, ζητώντας συγνώμη.
«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η νέα μας σειρά για το καλοκαίρι και για την εμφάνιση ανησυχητικών μηνυμάτων στην καμπάνια μας. Οι βελούδινες τσάντες με αρκουδάκια δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται με παιδιά σε αυτήν την καμπάνια. Καταργήσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες. «Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και λαμβάνουμε νομικά μέτρα κατά των μερών που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του σετ και τη συμπερίληψη μη εγκεκριμένων αντικειμένων για τη φωτογράφιση της καμπάνιας μας για την Άνοιξη 23» αναφέρει η εταιρεία σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/409111/salos-me-kampania-pasignostou-oikou-modas-fotografisi-me-arkoudakia-me-bdsm-stoles-kai-eggrafa-gia-paidiki-pornografia

Latest..

Μεγάλη ΗΜΕΡΑ σήμερα για τους ΑΓΡΟΤΕΣ!! Πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022

ΚΩΣ: Μεγάλη ΗΜΕΡΑ σήμερα για τους ΑΓΡΟΤΕΣ!! Πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ- ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022 – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε! NEWS: Με τη λήξη της … [Read More...]

Διαδικτυακή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα, Γιάννη Χρυσουλάκη για την έναρξη του προγράμματος «Nikos Kazantzakis Visiting Scholar» στο Πανεπιστήμιο Berkeley το 2023 (1.12.2022)

ΚΩΣ: Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση με την διακεκριμένη … [Read More...]