ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕ AUDI KAI ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΧ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ

ΧΙΟΣ : Το σεμνά και ταπεινά, αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε ολόκληρη η προεκλογική καμπάνια του Σταμάτη Κάρμαντζη είναι μάλλον άγνωστες έννοιες σε κάποιους εντός του συνδυασμού του. Στη ΔΙΑΝΟΧ η διοίκηση προχώρησε στη χρονομίσθωση οχήματος μάρκας Audi Q3 2.0 TDI(Diesel) S-TRONIC Quattro(4*4) (βλ. φωτο), ενώ προσελήφθη και οδηγός.

Η χρονομίσθωση είναι διάρκειας 36 μηνών και κάθε μήνα η ΔΙΑΝΟΧ θα πληρώνει 475,76 ευρώ ως μίσθωμα. Σύμφωνα με τη σύμβαση το πολυτελές αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των μετόχων και των μελών της ΔΙΑΝΟΧ, αλλά αυτό μένει να φάνει εάν το χρησιμοποιούν και άλλα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής.
 
Στα αρνητικά είναι η κριτική που ασκείται λόγω του τύπου του οχήματος, αλλά και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ως δάνειο στη ΔΙΑΝΟΧ, κάποιο άλλο όχημα του δήμου. Ωστόσο στα θετικά συγκαταλέγεται ότι η ανάθεση έγινε σε χιώτικη εταιρεία ενοικίασης οχημάτων και ότι τουλάχιστον το όχημα είναι diesel, αλλά και η εταιρεία από την οποία ενοικιάστηκε θα καλύπτει μια σειρά παροχών βάσει της χρονομίσθωσης, όπως:
*Πλήρης συντήρηση οχήματος
*Αλλαγή ελαστικών λόγω φυσιολογικής φθοράς
*Ασφάλεια έναντι τρίτων
*Ασφάλεια πυρός/κλοπής
*Κάλυψη ιδίων ζημιών ,Μερική κλοπή, θραύση κρυστάλλων, τρομοκρατικές
ενέργειες, φυσικές καταστροφές.
Κάθε μεμονωμένο περιστατικό επιβαρύνεται με απαλλαγή:
-Audi Q3 – 1000€
-Audi A3-800€
*24ωρη οδική βοήθεια και φροντίδα κατόπιν ατυχήματος
*Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, εντός 2 ωρών με
άλλο όχημα.
*Τέλη κυκλοφορίας
*Διαχειριστικά έξοδα
 
Σήμερα στη ΔΙΑΝΟΧ έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την προστασία των εταιρικών δεδομένων. Η διοίκηση αναζητά τον δούρειο ίππο μέσω του οποίου διαρρέονται στον τύπο εμπιστευτικές πληροφορίες και έγγραφα της εταιρείας. Οι υποψίες στρέφονται σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ελήφθη απόφαση περί ενεργοποίησης του καταστατικού και απόδοση βάσει αυτού πειθαρχικών κυρώσεων στον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, που διαρρέει διαβαθμισμένες ως εμπιστευτικές πληροφορίες και έγγραφα της ΔΙΑΝΟΧ.

Latest..

Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ &.ΕΡΘΕΙ&. Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Δήλωση Κ. Μουτζούρη: «Προ ολίγου ζητήσαμε από την κυβέρνηση το σφράγισμα των συνόρων μας από ανατολάς, για να αποφευχθεί-κατά το δυνατόν-η μετάδοση του Κορονοϊού, ο οποίος … [Read More...]