Σε κλίμα ενότητας η κοπή πίτας του ΤΕΕ Δωδ/σου & της ΜΕ Κω στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Κω

ΚΩΣ:

Με την παρουσία αρκετών μηχανικών και σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του νέου έτους με την κοπή της πίτας του ΤΕΕ Δωδ/σου & της Μόνιμης Επιτροπής Κω στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Κω . Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκΝαθαναήλ.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο πόεδρος της ΜΕ του ΤΕΕ Κω, Γιώργος χρυσουλάκης, ενώ στον χαιρετισμό του ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του μηχανικούς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, επεσήμανε την επιτυχία που είχαν οι εκδηλώσεις του ΤΕΕ στην Κω, για την οδική ασφάλεια στο ΕΠΑΛ και για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και τόνισε, την ανάγκη της συναίνεσης και της συνεργασίας των φορέων .
Σε αυτό το επίπεδο βράβευσε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για την οδική ασφάλεια, ενώ έδωσε το λόγο στον Κώστα Χατζηδαυίδ , υπεύθυνο της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ «Αρσινόη» για να μιλήσει για το ρόλο που θα διαδραματίσει στην τοπική κοινωνία, εγχείρημα για το το οποίο το ΤΕΕ Δωδ/σου συνέβαλλε τα μέγιστα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς , ο έπαρχος Κω Νισύρου κ.Γιάννης Καμπανής, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω κ. Διονυσία Τελλή, η πρόεδρος του Βακούφ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν, ο Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κω Πασχάλης Βρακίδης, ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δημήτρης Σαράντης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χαλκιδιός, η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Γαβαλά, μέλη του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και εκλεκτοί φίλοι των μηχανικών.
Το τυχερό φλουρί για το 2023 κέρδισ ο γιος του μηχανικού Νίκου Παστρικός ο μικρός Σπύρος.
Πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

Σύνδεση Χίου με Εύδηλο Ικαρίας

ΧΙΟΣ : Με αφορμή το προχθεσινό άρθρο του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη σε αθηναϊκή εφημερίδα, όπου περιγράφει κάποια αναπτυξιακά στοιχεία για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, θέτουμε … [Read More...]

Η… επιστροφή του Φώτη

ΧΙΟΣ : Αντί μνημοσύνου για τα 59 χρόνια από τον θάνατο του Φώτη Αγγουλέ (26 προς 27 Μαρτίου 1964) και μιας και πλησιάζει η εβδομάδα των παθών και το Πάσχα, αντιγράφουμε μέρος … [Read More...]