Σημαντικές συναντήσεις Επάρχου Κω – Νισύρου με ΣΕΠΕ Κω και ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω

ΚΩΣ:

Χθες 23 Ιανουαρίου 2023 στο κτίριο του Διοικητηρίου, ο Έπαρχος Κω -Νισύρου, κύριος Ιωάννης Καμπανής πραγματοποίησε συναντήσεις με μέλη συλλόγων του νησιού μας.
Αρχικά συναντήθηκε με μέλη του «Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω» που κατέθεσαν πρόταση συνδιοργάνωσης «2ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Φεστιβάλ» τον Απρίλιο στο νησί της Κω. Η πρόταση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Επάρχου, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά.
Κατόπιν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω, (ΣΕΠΕΚΩ) με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Σωματείου και κατατέθηκαν προτάσεις με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού μας αλλά και των επισκεπτών κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Γραφείο Τύπου

Latest..

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ,στη δια περιφοράς σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου Αγώνα … [Read More...]

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι

ΚΩΣ: Έρχεται επιδείνωση λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» – Χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρός παγετός και πυκνές χιονοπτώσεις Στην έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης … [Read More...]