Σημείωμα αυτοκτονίας και περίεργη εξαφάνιση στην Καλλονή

ΛΕΣΒΟΣ:

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης κυριαρχεί αυτές τις ημέρες στο λεκανοπέδιο Καλλονής, η οποία ερευνάται απο τις αρχές, έχοντας προξενήσει ερωτηματικά. όλα συντελούν σε αυτοκτονία.Πιο συγκεκριμένα, κάτοικος λεκανοπεδίου Καλλονής, ο οποίος είναι ξένης καταγωγής αλλά ζει εδώ και 3 χρόνια στην περιοχή μας, αγνοείται απο την Δευτέρα(04.10).
Η εξαφάνιση του, δεν έχει γίνει γνωστή απο τις αρχές μιας και η υπόθεση είναι ιδιάζουσα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 82χρονος αγνοούμενος, εξαφανίστηκε την Δευτέρα, έχοντας πρώτα κανονίσει όλα όσα έπρεπε για…τον θάνατο του!
Λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, είχε πουλήσει το αμάξι του, ενώ είχε δραστηριοποιηθεί σε πολλές του υποχρεώσεις, έτσι ώστε να τις διευθετήσει και να τις ολοκληρώσει.
Παράλληλα, είχε επισκεφθεί γραφείο, για να κανονίσει τα όσα πρέπει σε περίπτωση…που πεθάνει.
Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του η σορός του να καεί και ενημερώθηκε για τις διαδικασίες και το κόστος.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Την ημέρα της εξαφάνισης του, άνθρωποι που τον έβλεπαν καθημερινά, ανησύχησαν και τον αναζήτησαν μέσω των αρχών.
Τότε, αφού η μερική έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, οι αρχές πήγαν σπίτι του. Εκεί, βρήκαν ένα σημείωμα…αυτοκτονίας!
Ο 82χρονος αγνοούμενος, είχε αφήσει σημείωμα και έλεγε τις προθέσεις του περί αυτοκτονίας.
Μάλιστα στο σημείωμα, ανέφερε ονόματα φίλων του, στους οποίους αφήνει πράγματα. Το σημείωμα είχε και πολλές άλλες λεπτομέρειες, δείγμα του οτι είχε κανονίσει όλα όσα πρέπει για το…τέλος του.
Στη συνέχεια, φίλοι του, που ήξεραν το δρομολόγιο του, μετέβησαν στην παραλία στην θέση “Καραβούλια” όπου βρήκαν εκεί, προσωπικά του αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν.
Μαρτυρία που ακόμη δεν επιβεβαιώνεται, λέει πως τον είδαν να μεταβαίνει εκεί με ταξί για να μην πει τις προθέσεις του σε κανέναν.
Να τονίσουμε πως οι προθέσεις του δεν αναφέρθηκαν σε κανέναν απο τους οικείους ή φίλους του και κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.
Μέχρι και σήμερα, οι αρχές (λιμενικό, αστυνομία) πραγματοποιούν εντατικές έρευνες δίχως για την ώρα να υπάρχουν νέα.
Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερωθούμε απο τις αρχές.
Το ρεπορτάζ είναι ανατριχιαστικό και λυπηρό. Ευχόμαστε για κάθε πιθανότητα, ευχάριστης εξέλιξης. Ωστόσο τα δεδομένα οδηγούν προς το μοιραίο.
Θεόφιλος Μυζίκας/ kalloninews.gr

Latest..

Τροχαία: Τσουχτερά πρόστιμα για τα ποδήλατα προβλέπει ο νέος ΚΟΚ – Ποιες οι υποχρεώσεις του ποδηλάτη

ΛΗΜΝΟΣ: Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας περιέχει κανονισμούς και για τα ποδήλατα πλέον. Όσοι ποδηλάτες δεν τον τηρήσουν, θα κληθούν να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα. Επιπλέον, είναι … [Read More...]

Σεξουαλική παρενόχληση: Να απαντήσει άμεσα ο Δήμος Μυτιλήνης – Ανακοίνωση από την Λαϊκή Συσπείρωση

ΛΕΣΒΟΣ: Με αφορμή τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για απαράδεκτα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και ψυχολογικής πίεσης σε βάρος εργαζομένων γυναικών … [Read More...]

Κοινή ανακοίνωση Β. Χοχλάκα και Ερ. Γιαννάκα για την καταγγελία παρενόχλησης των δυο υπαλλήλων στο Δήμο Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ: Κοινή ανακοίνωση των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων, Βασιλικής Χοχλάκα και Εριφύλης Γιαννάκα για το θέμα της παρενόχληση των δυο υπαλήλων στο Δήμο Μυτιλήνης: … [Read More...]

Για τις πρόσφατες αμυντικές συμφωνίες… «Αλλοίμονο  σε όποιον δεν έχει νύχια να ξυστεί….»

ΧΙΟΣ : Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων (ως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις) , αισθάνθηκε ανακούφιση από την υπογραφή των αμυντικών συμφωνιών με την Γαλλία, τις ΗΠΑ και την … [Read More...]