«Στάσου πλάι μου»: Έστειλαν μήνυμα κατά των ναρκωτικών

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
Η παρέμβαση στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων το Σάββατο 27/6 εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη απόδραση στη φύση όπου τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά, με μεγάλο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούσαν τις εξαρτήσεις με αρκετούς προβληματισμούς μέσα από μια ζωντανή συζήτηση και ανταλλαγή συναισθημάτων.
Την Κυριακή 28/6 στην ανοιχτή ποδηλατοδρομία πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκε με σκοπό να μεταδώσει το μήνυμα του «Στάσου Πλάι Μου» με έναρξη την Κεντρική Πλατεία του νησιού. Ο κόσμος αγκάλιασε την συγκεκριμένη δράση με ενθουσιασμό και χαμόγελο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου και το ΚΕΚ Γεννηματάς για την συνδιοργάνωση καθώς και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλύμνου που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις, τόσο τους αρχηγούς όσο και τα ίδια τα παιδιά για την βοήθεια τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στο κατάστημα Καρδούλια για την παραχώρηση αριθμού ποδηλάτων, τoν κ. Άρη Φιλίτση για την κάλυψη των δράσεων με βίντεο και φωτογραφικό υλικό. Επίσης το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Νοσοκομείο Καλύμνου οι οποίοι φρόντισαν να διεξαχθεί η ποδηλατοδρομία με ασφάλεια καθώς και όλους τους εθελοντές για την συνεισφορά τους.
Με εκτίμησηΤο Θεραπευτικό Προσωπικό Π.Κ.Κ-ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
Κοινοποιήστε:Μου αρέσει αυτό:Μου αρέσει! Φόρτωση…
Σχετικά

Latest..

Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΧΙΟΣ : Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

ΧΙΟΣ : Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στη ΒΙΑΛ. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.   … [Read More...]