ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΧ

ΧΙΟΣ : Στα κάγκελα βρίσκεται από χθες η αντιπολίτευση του Δήμου Χίου με αφορμή τη μακροχρόνια μίσθωση εξοπλισμού ανακύκλωσης που σχεδιάζει η ΔΙΑΝΟΧ.
 
Σύμφωνα με την αντιπολίτευση που έστειλε «non paper» ενημέρωση η συγκεκριμένη πρόταση στερείται σκοπιμότητας, δεν είναι προς όφελος της ΔΙΑΝΟΧ, ενώ δείχνουν συγκεκριμένη εταιρεία ανακύκλωσης που έχει αναστείλει τη λειτουργία της και σχετίζεται με αιρετό.
 
Μάλιστα η όλη κριτική δομείται γύρω από τη λέξη «μακροχρόνια» και τη μετάφρασή της σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για το ποσό που θα δαπανηθεί.
 
Όλα αυτά προκαλούν πολλές συζητήσεις και μένει να φανεί η εξέλιξη αυτού του συνοπτικού διαγωνισμού με συγκεκριμένο εξοπλισμό που φαίνεται να διαθέτει μια συγκεκριμένη εταιρεία στη Χίο.
 
Προκειμένου να αποφεύγονται οι συζητήσεις καλό είναι ο Πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον εν λόγω συνοπτικό διαγωνισμό, αλλά και ο εν λόγω αιρετός να πάρει θέση αν η εταιρεία οικογενειακών του συμφερόντων θα συμμετάσχει στον συνοπτικό διαγωνισμό. Φυσικά δεν τίθεται θέμα νομιμότητας, αφού σίγουρα ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι σύννομος, αλλά τίθεται θέμα ηθικής της πολιτικής, από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος αιρετός κατέχει σημαντική θέση στον Δήμο.
 

Latest..

Οι πρώτες εικόνες από τη Σάμο μετά τον ισχυρό σεισμό – Ταρακουνήθηκε όλη η Ελλάδα (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ο ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Σάμου που έγινε αισθητός σε όλη σχεδόν τη χώρα σκόρπισε πανικό. Η τελευταία αναθεώρηση κάνει λόγο για 6,7 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό … [Read More...]