Στα Μήτρωα της ΓΓΑ ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ:

Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δημιουργία Αθλητικού Μητρώου Σωματείων των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Αθλητικό χώρο υποβάλλονται αιτήσεις αξιολόγησης για ένταξη στις λίστες της.
Στην Λήμνο έχουν υποβάλει αίτημα αρκετά  Αθλητικά Σωματεία ενώ πρόσφατα ο Ν.Ο.Λ. κρίθηκε  εντάξιμος στο μητρώο της ΓΓΑ. Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του Ομίλου:

“Εντάξιμος στο μητρώο των Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) κρίθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνο (ΝΟΛ).
Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της θετικής αξιολόγησης του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου , καθώς ο εν λόγω όμιλος πληροί τα αναγκαία αγωνιστικά και οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί από την πολιτεία, συνέπεια της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που κάνουν οι άνθρωποί του, παρά τις αντιξοότητες.
Υ.Γ.Δυστυχώς η συγκεκριμένη διαδικασία δεν βρίσκει ανταπόκριση από τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους – Σωματεία μια και θεωρούν ότι η δημιουργία του  και η εγγραφή  στις λίστες με αντάλλαγμα οικονομική ενίσχυση αποτελεί ένα μέσο «χειραγώγησης». Επίσης η άρνηση της ΓΓΑ να συμπεριλάβει στα δικαιολογητικά τους αναγνωρισμένους  προπονητές  (κάτοχους αδειών ασκήσεων επαγγέλματός) που εργάζονται στα σωματεία ,ώστε να σταματήσει η “μαύρη εργασία” και η «πειρατεία» στον χώρο είναι άλλο  ένα “αγκάθι” στην διαδικασία.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..