Στην Κάρπαθο για τα Θεοφάνια ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής

ΚΩΣ:

Το νησί της Καρπάθου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων σε όλα τα νησιά του νομού μας.
Κατά την τριήμερη παραμονή του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με εκπροσώπους φορέων και αρχών του νησιού καθώς επίσης και με φίλους – κατοίκους του νησιού που συνάντησε στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα χωριά της Καρπάθου.
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, φώτιση, πρόοδο, ευημερία και ειρήνη, για ένα πραγματικά δημιουργικό νέο έτος. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μη σταματήσουμε να παλεύουμε και να μαχόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Και για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται πίστη και μεθοδικότητα από τον καθένα μας, αλλά πολύ περισσότερο να μην εγκαταλείψουμε ούτε μια στιγμή, την προσπάθεια αντλώντας δύναμη από τους δικούς μας ανθρώπους.
Χρόνια πολλά, φωτεινά και υπέροχα, σε όλο τον κόσμο» – σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Latest..

Λήμνος :Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία .Τριακόσια και πλέον άτομα έδωσαν αίμα!(βιντεο+φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πολυπληθής σύλλογος αιμοδοτών Λήμνου. Η προσέλευση κατά το τριήμερο … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]