Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Αιολικός! – Με νίκη πέρασε και από την Επίδαυρο

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο συνδυασμός της αναβολής λόγω καιρού στο ΡΟΔΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η νίκη του Αιολικού στην Επίδαυρο έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης στην 1η θέση του 4ου ομίλου. Η Μύκονος πέρασε από το Διαβολίτσι και ανέβηκε στη 4η θέση ενώ ο επόμενος αντίπαλος του Αιολικού ο Πανηλειακός ηττήθηκε 3-0 στην Κω.
Με δεύτερη συνεχή φοβερή εμφάνιση του Μάριου Μουζάκη ο Αιολικός επικράτησε 0-1 του Φοίνικα στην Επίδαυρο.
Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι ο Αιολικός εκμεταλεύτηκε μία γρήγορη εκτέλεση πλαγίου και ο Μακρής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 43′.
Νωρίτερα στο 31′ ο Φοίνικας κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισε πέναλτι. Ο Μουζάκης όμως έπεσε στην αριστερή του γωνία και μάζεψε τη μπάλα στην εκτελεσή του Μπιτζή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας πήρε μέτρα όμως η άμυνα και ο Μουζάκης ήταν εκεί και ο Αιολικός πήρε μία τεράστια νίκη.
Στα άλλα παιχνίδια το ματς της Ρόδου με τον Πανιώνιο δεν έγινε λόγω καιρού ενώ ο ΑΟ Πυλίου επικράτησε στην Κω 3-0 του Πανηλειακού. Σε συνδυασμό αυτών των αποτελεσμάτων ο Αιολικός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αζίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για το Φοίνικα καθώς μετρούσε έως τώρα μόνο ισοπαλίες και μία νίκη (με την Κω) ενώ έχει πάρει ισοπαλία και με τη Μύκονο.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Παπασπύρου): Μουζάκης, Αννιτσάκης, Κανελόπουλος, Νάστος, Σουβατζόγλου, Μωραΐτης, Μουκίδης, Στεφανοβιτς, Αποστολόπουλος, Μπιελομπρκ, Μακρής.

Latest..

Με τους συναδέλφους μηχανικούς του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, καθώς επίσης και με εκπροσώπους φορέων και αρχών που παρέστησαν από την Κάλυμνο και την Κω, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ράμμος και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ιάκωβος Γρύλλης, για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας στα δύο νησιά του νομού μας. Μιλώντας στην εκδήλωση της Κω, ο κ. Γιαννικουρής, εξέφρασε τις θερμές ευχές του, στον κλάδο των μηχανικών και σε όλους του κατοίκους, στέλνοντας έτσι το μήνυμα της ανάπτυξης στο βόρειο συγκρότημα του νομού μας. «Ξέρουμε να σχεδιάζουμε, να μελετάμε και την κάθε λεπτομέρεια, να στοχεύουμε σωστά και βέβαια να μπορούμε στο τέλος να υλοποιούμε όλες τις δράσεις που οραματιζόμαστε» – σημείωσε ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής στην ομιλία του στην Κω, και υπογράμμισε ότι στη νέα χρονιά, θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Για την χρονιά που πέρασε, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ξεχώρισε τρεις δράσεις για το νησί της Κω: Τη διεκδίκηση του Ναυτικού Ομίλου Το πάρκο του Ποντιακού ελληνισμού ✅Τη συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ για την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων και την ίδρυση της γεωπονικής σχολής. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κω, κ. Φίλιππος Παπανικολάου, ο Διευθυντής του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Κω, κ. Κώστας Χατζηδαυίδ, η εκπαιδευτικός, κα Αποστολία Παπαγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ν.ΑΙ, κ. Πάνος Βενέρης, για τη συμμετοχή τους ως ομιλητές στις εκδηλώσεις του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την οδική ασφάλεια. Σε ότι αφορά την Κάλυμνο, παρουσία των συναδέλφων του μηχανικών, ο κ. Γιαννικουρής αναφέρθηκε σε 3 δράσεις που υλοποίησε το ΤΕΕ Δωδεκανήσου στην περιοχή και συγκεκριμένα: Τον αγώνα για τους Δασικούς Χάρτες Τις μελέτες πολιτικής προστασίας (αντιπλημμυρικά) για τους οικισμούς Σκάλια και Παλιόνησος για το Δήμο Καλύμνου ✅Τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό που μετά από παρέμβαση μας, η Δωδεκάνησος άρα και η Κάλυμνος θα προηγηθεί από άλλες περιοχές της χώρας. Στοχευμένες κοινωνικές δράσεις Στη σύντομη ομιλία του στην κοπή της πίτας στην Κάλυμνο, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, δεν παρέλειψε να σημειώσει για ακόμα μια φορά ότι το ΤΕΕ είναι ένα «ζωντανό δημιουργικό κύτταρο» μέσα από την κοινωνία μας και ότι απαιτείται να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις που εντάσσονται σε κοινωνικές δράσεις υψίστης σημασίας. Μια από αυτές και η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση ημερίδων για την οδική ασφάλεια που προγραμματίζεται να γίνει μετά την Κω και στο νησί της Καλύμνου, σε συνεργασία με τον Έπαρχο κ. Μανώλη Μουσελή και τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Γιάννη Ιακώβου.

ΚΩΣ: Με τους συναδέλφους μηχανικούς του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, καθώς επίσης και με εκπροσώπους φορέων και αρχών που παρέστησαν από την Κάλυμνο και … [Read More...]

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]